Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
DOMOWE PRZETWORY Z MIĘSA TW
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
**Smakołyki własnej roboty**
Tworzenie domowych przetworów poprzez techniki takie jak wekowanie, zamrażanie, peklowanie czy wędzenie mięs przynosi wiele korzyści, w tym dłuższą trwałość produktów spożywczych i możliwość kontrolowania ich jakości. Oprócz zdrowych, smakowitych rezultatów, samodzielne przygotowanie tych dań może również pomóc w zarządzaniu domowym budżetem. W tej książce znajdziesz szczegółowe instrukcje krok po kroku oraz bogaty zbiór przepisów na takie specjały jak suszona i peklowana wołowina, wędzone kiełbasy, aromatyczna wątrobianka oraz różnorodne rodzaje szynki. To doskonałe źródło wiedzy dla każdego, kto chce rozpocząć przygodę z tworzeniem własnych, domowych przysmaków.
*Powyższy opis pochodzi od wydawcy.*
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
**Smakołyki własnej roboty**
Tworzenie domowych przetworów poprzez techniki takie jak wekowanie, zamrażanie, peklowanie czy wędzenie mięs przynosi wiele korzyści, w tym dłuższą trwałość produktów spożywczych i możliwość kontrolowania ich jakości. Oprócz zdrowych, smakowitych rezultatów, samodzielne przygotowanie tych dań może również pomóc w zarządzaniu domowym budżetem. W tej książce znajdziesz szczegółowe instrukcje krok po kroku oraz bogaty zbiór przepisów na takie specjały jak suszona i peklowana wołowina, wędzone kiełbasy, aromatyczna wątrobianka oraz różnorodne rodzaje szynki. To doskonałe źródło wiedzy dla każdego, kto chce rozpocząć przygodę z tworzeniem własnych, domowych przysmaków.
*Powyższy opis pochodzi od wydawcy.*
