Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Dobre, bo włoskie
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Zespół redakcyjny uznanego amerykańskiego magazynu kulinarnego, Saveur, skomponował niezwykłą kolekcję, obejmującą 30 klasycznych przepisów kuchni włoskiej. Wśród smakowitych propozycji znajdziemy tak lubiane dania jak zupa minestrone, sos bolognese, pesto, tradycyjny makaron tagliatelle oraz deser zabajone. Książka ta stanowi nie tylko zbiór przepisów, ale jest również źródłem wiedzy o włoskiej tradycji kulinarnej, co czyni ją doskonałym przewodnikiem dla każdego, kto pragnie odkrywać jeden z najpopularniejszych stylów kulinarnych na świecie.
Publikacja "Kuchnia włoska dla każdego" skierowana jest do domowych kucharzy, którzy chcą przygotowywać autentyczne włoskie potrawy, nie poświęcając przy tym zbyt wiele czasu. Dzięki doświadczeniu i pasji redaktorów SAVEUR, zebrano tu około 40 prawdziwych włoskich przepisów, które są łatwe i szybkie w przygotowaniu. Każdy miłośnik włoskiej kuchni znajdzie tu coś dla siebie. Dodatkowo, w książce znalazło się miejsce na sekcję dotyczącą włoskich win, oferującą cenne porady odnośnie doboru wina do potraw, co z pewnością wzbogaci każdą kolację o wyjątkowe wrażenia smakowe.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Zespół redakcyjny uznanego amerykańskiego magazynu kulinarnego, Saveur, skomponował niezwykłą kolekcję, obejmującą 30 klasycznych przepisów kuchni włoskiej. Wśród smakowitych propozycji znajdziemy tak lubiane dania jak zupa minestrone, sos bolognese, pesto, tradycyjny makaron tagliatelle oraz deser zabajone. Książka ta stanowi nie tylko zbiór przepisów, ale jest również źródłem wiedzy o włoskiej tradycji kulinarnej, co czyni ją doskonałym przewodnikiem dla każdego, kto pragnie odkrywać jeden z najpopularniejszych stylów kulinarnych na świecie.
Publikacja "Kuchnia włoska dla każdego" skierowana jest do domowych kucharzy, którzy chcą przygotowywać autentyczne włoskie potrawy, nie poświęcając przy tym zbyt wiele czasu. Dzięki doświadczeniu i pasji redaktorów SAVEUR, zebrano tu około 40 prawdziwych włoskich przepisów, które są łatwe i szybkie w przygotowaniu. Każdy miłośnik włoskiej kuchni znajdzie tu coś dla siebie. Dodatkowo, w książce znalazło się miejsce na sekcję dotyczącą włoskich win, oferującą cenne porady odnośnie doboru wina do potraw, co z pewnością wzbogaci każdą kolację o wyjątkowe wrażenia smakowe.
