Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Dieta paleo po polsku. 200 przepisów z polskich składników
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Podstawą diety paleo są zasady odżywiania stosowane przez naszych przodków z epoki kamienia. Celem tej diety jest wyeliminowanie składników szkodliwych dla zdrowia i skupienie się na tych, które wpływają korzystnie na naszą witalność i zdrowie. Produkty, które są filarem diety paleo, to przede wszystkim warzywa, owoce, jajka, orzechy, ryby, grzyby oraz mięso zwierząt hodowanych na wolnym wybiegu, zamiast pochodzących z farm przemysłowych.
Książka "Paleo po polsku" wprowadza czytelników w podstawy diety paleolitycznej. Dowiesz się z niej, jak przygotowywać posiłki pełne wartości odżywczych, które dodadzą Ci energii i wspomogą zdrowie. Autorzy książki przedstawiają tradycyjne metody obróbki żywności, które zachowują jej walory odżywcze i podnoszą smak potraw. Przepisy bazują na składnikach powszechnie dostępnych na terenie Polski.
Osoby stosujące dietę paleo często zauważają poprawę samopoczucia, utratę wagi, lepsze zdrowie i wzrost energii życiowej. Koncepcja ta opiera się na przekonaniu, że ludzkie ciało najlepiej funkcjonuje na diecie zbliżonej do tej, jaką stosowali nasi paleolityczni przodkowie.
Paleo oznacza nie tylko określony sposób odżywiania, ale stanowi też filozofię życia, opartą na bliskości z naturą i korzystaniu z jej zasobów w pełni.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Podstawą diety paleo są zasady odżywiania stosowane przez naszych przodków z epoki kamienia. Celem tej diety jest wyeliminowanie składników szkodliwych dla zdrowia i skupienie się na tych, które wpływają korzystnie na naszą witalność i zdrowie. Produkty, które są filarem diety paleo, to przede wszystkim warzywa, owoce, jajka, orzechy, ryby, grzyby oraz mięso zwierząt hodowanych na wolnym wybiegu, zamiast pochodzących z farm przemysłowych.
Książka "Paleo po polsku" wprowadza czytelników w podstawy diety paleolitycznej. Dowiesz się z niej, jak przygotowywać posiłki pełne wartości odżywczych, które dodadzą Ci energii i wspomogą zdrowie. Autorzy książki przedstawiają tradycyjne metody obróbki żywności, które zachowują jej walory odżywcze i podnoszą smak potraw. Przepisy bazują na składnikach powszechnie dostępnych na terenie Polski.
Osoby stosujące dietę paleo często zauważają poprawę samopoczucia, utratę wagi, lepsze zdrowie i wzrost energii życiowej. Koncepcja ta opiera się na przekonaniu, że ludzkie ciało najlepiej funkcjonuje na diecie zbliżonej do tej, jaką stosowali nasi paleolityczni przodkowie.
Paleo oznacza nie tylko określony sposób odżywiania, ale stanowi też filozofię życia, opartą na bliskości z naturą i korzystaniu z jej zasobów w pełni.
