Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Czytaj skład. Gotuj z głową!
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Dziś, gdy dostęp do produktów wysokiej jakości jest na wyciągnięcie ręki, przygotowanie zdrowego posiłku nie musi być czasochłonne. Klucz leży w zdobyciu odpowiedniej wiedzy i rozwijaniu kreatywności. W tej książce autorzy prezentują inteligentne podejście do zakupów i gotowania, które pozwala cieszyć się smacznymi potrawami bez zbędnego wysiłku.
Jednocześnie, zachęcają do zmiany naszego podejścia do etykiet produktów spożywczych. Często obawiamy się tego, czego nie rozumiemy, ale tę obawę warto przekształcić w ciekawość i kształtowanie zdrowych nawyków. Autorzy pokazują, że sprawdzanie składników wcale nie musi być skomplikowane, jeśli zastosujemy kilka prostych zasad.
Gotowanie nie musi być trudne ani ograniczone ścisłym trzymaniem się przepisów, które mogą stłumić naszą kreatywność i zajmować zbyt dużo czasu. Jagoda Fabicka i Katarzyna Rada proponują swobodne inspirowanie się przepisami i kreatywne korzystanie z tego, co mamy pod ręką – czy to z lodówki, czy omijając produkty sezonowe. Szczegółowe wskazówki, jak podejść do tego zadania z rozwagą, znajdziesz w książce.
Książki kucharskie często nie spełniają naszych współczesnych oczekiwań – dążymy do przepisów, które są szybkie, proste, zdrowe i smaczne, z łatwo dostępnych składników. Ta książka spełnia te założenia, a dodatkowo zawiera cenne porady, jak dokonywać świadomych wyborów podczas zakupów spożywczych. Jak podkreśla dr nauk o zdrowiu Hanna Stolińska, nawyk czytania składu produktów to kluczowy element zdrowego stylu życia.
Różnorodność w diecie jest fundamentem zdrowia i dobrego samopoczucia. Książka, którą trzymasz w rękach, jest nieocenionym przewodnikiem w dokonywaniu właściwych wyborów żywieniowych, opierając się na produktach wysokiej jakości, które zapewniają urozmaicenie codziennych posiłków. Tak pisze o niej dr Justyna Bylinowska, redaktor naczelna portalu Dietetycy.org.pl.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Dziś, gdy dostęp do produktów wysokiej jakości jest na wyciągnięcie ręki, przygotowanie zdrowego posiłku nie musi być czasochłonne. Klucz leży w zdobyciu odpowiedniej wiedzy i rozwijaniu kreatywności. W tej książce autorzy prezentują inteligentne podejście do zakupów i gotowania, które pozwala cieszyć się smacznymi potrawami bez zbędnego wysiłku.
Jednocześnie, zachęcają do zmiany naszego podejścia do etykiet produktów spożywczych. Często obawiamy się tego, czego nie rozumiemy, ale tę obawę warto przekształcić w ciekawość i kształtowanie zdrowych nawyków. Autorzy pokazują, że sprawdzanie składników wcale nie musi być skomplikowane, jeśli zastosujemy kilka prostych zasad.
Gotowanie nie musi być trudne ani ograniczone ścisłym trzymaniem się przepisów, które mogą stłumić naszą kreatywność i zajmować zbyt dużo czasu. Jagoda Fabicka i Katarzyna Rada proponują swobodne inspirowanie się przepisami i kreatywne korzystanie z tego, co mamy pod ręką – czy to z lodówki, czy omijając produkty sezonowe. Szczegółowe wskazówki, jak podejść do tego zadania z rozwagą, znajdziesz w książce.
Książki kucharskie często nie spełniają naszych współczesnych oczekiwań – dążymy do przepisów, które są szybkie, proste, zdrowe i smaczne, z łatwo dostępnych składników. Ta książka spełnia te założenia, a dodatkowo zawiera cenne porady, jak dokonywać świadomych wyborów podczas zakupów spożywczych. Jak podkreśla dr nauk o zdrowiu Hanna Stolińska, nawyk czytania składu produktów to kluczowy element zdrowego stylu życia.
Różnorodność w diecie jest fundamentem zdrowia i dobrego samopoczucia. Książka, którą trzymasz w rękach, jest nieocenionym przewodnikiem w dokonywaniu właściwych wyborów żywieniowych, opierając się na produktach wysokiej jakości, które zapewniają urozmaicenie codziennych posiłków. Tak pisze o niej dr Justyna Bylinowska, redaktor naczelna portalu Dietetycy.org.pl.
