Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Czekolada
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Eliq Maranik stworzył wyjątkową książkę, która z pewnością zachwyci wszystkich miłośników czekolady. W środku znajduje się około 60 wspaniałych przepisów na czekoladowe łakocie, w tym pralinki, trufle, cukierki, ciasta i różnorodne desery. Każda z tych receptur pokazuje, jak szerokie zastosowanie może mieć czekolada w kulinariach. Poza przepisami, w książce znajdują się interesujące informacje dotyczące historii tego popularnego składnika, jego wytwarzania oraz narzędzi i metod stosowanych w przetwarzaniu. Publikacja, wydana przez Buchmann w 2014 roku, mierzy 200x260 mm, składa się ze 160 stron i jest dostępna w twardej oprawie. ISBN tej książki to 9788378819516.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Eliq Maranik stworzył wyjątkową książkę, która z pewnością zachwyci wszystkich miłośników czekolady. W środku znajduje się około 60 wspaniałych przepisów na czekoladowe łakocie, w tym pralinki, trufle, cukierki, ciasta i różnorodne desery. Każda z tych receptur pokazuje, jak szerokie zastosowanie może mieć czekolada w kulinariach. Poza przepisami, w książce znajdują się interesujące informacje dotyczące historii tego popularnego składnika, jego wytwarzania oraz narzędzi i metod stosowanych w przetwarzaniu. Publikacja, wydana przez Buchmann w 2014 roku, mierzy 200x260 mm, składa się ze 160 stron i jest dostępna w twardej oprawie. ISBN tej książki to 9788378819516.
