Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Ciasta i desery. Bezglutenowe podróże
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Kamila i Noemi to dwie siostry, które już od dziecka musiały radzić sobie z nietolerancją glutenu. W czasach, gdy oferta bezglutenowych produktów była bardzo ograniczona, zwłaszcza w kategorii słodyczy, postanowiły same zadbać o to, co znajdzie się na ich talerzach. Wspólnie z mamą, a później już samodzielnie, zaczęły tworzyć potrawy dostosowane do swoich potrzeb.
Aby wspierać innych z podobnymi wyzwaniami, Kamila i Noemi zdecydowały się podzielić swoim doświadczeniem, zakładając w 2013 roku stronę Bezglutenowe przepisy na Facebooku. Platforma ta stała się miejscem, gdzie dzieliły się swoimi przepisami, zyskując szczególne uznanie za wyśmienite ciasta i desery, które, jak wiadomo, bywają najtrudniejsze do przygotowania w wersji bezglutenowej.
Ich kulinarna twórczość wzbogacała się dzięki licznym podróżom. To właśnie podczas swoich wypraw do Węgier, Włoch, Hiszpanii, USA i Izraela zyskały inspirację, co znalazło odzwierciedlenie w ich przepisach. Niniejsza książka to zbiór 54 starannie opracowanych receptur na słodkości, które powstały z doświadczenia i pasji autorek. Każdy przepis wykorzystuje produkty certyfikowane jako bezglutenowe, co stanowi gwarancję bezpiecznego i pysznego gotowania.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Kamila i Noemi to dwie siostry, które już od dziecka musiały radzić sobie z nietolerancją glutenu. W czasach, gdy oferta bezglutenowych produktów była bardzo ograniczona, zwłaszcza w kategorii słodyczy, postanowiły same zadbać o to, co znajdzie się na ich talerzach. Wspólnie z mamą, a później już samodzielnie, zaczęły tworzyć potrawy dostosowane do swoich potrzeb.
Aby wspierać innych z podobnymi wyzwaniami, Kamila i Noemi zdecydowały się podzielić swoim doświadczeniem, zakładając w 2013 roku stronę Bezglutenowe przepisy na Facebooku. Platforma ta stała się miejscem, gdzie dzieliły się swoimi przepisami, zyskując szczególne uznanie za wyśmienite ciasta i desery, które, jak wiadomo, bywają najtrudniejsze do przygotowania w wersji bezglutenowej.
Ich kulinarna twórczość wzbogacała się dzięki licznym podróżom. To właśnie podczas swoich wypraw do Węgier, Włoch, Hiszpanii, USA i Izraela zyskały inspirację, co znalazło odzwierciedlenie w ich przepisach. Niniejsza książka to zbiór 54 starannie opracowanych receptur na słodkości, które powstały z doświadczenia i pasji autorek. Każdy przepis wykorzystuje produkty certyfikowane jako bezglutenowe, co stanowi gwarancję bezpiecznego i pysznego gotowania.
