Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Chleb. Outlet
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Powszechnie uznawana za najlepszą książkę kucharską poświęconą sztuce pieczenia chleba, ta publikacja często określana jest mianem „biblii” piekarskiej. Zawiera aż 140 przepisów, które obejmują różnorodność od klasycznych bagietek, przez różne warianty chleba pełnoziarnistego, po chleby z mąki pszennej typu semolina, a nawet włoskie pieczywa drożdżowe, takie jak focaccia.
Książka ta oferuje kompleksowy przegląd technik piekarskich, które mogą zostać wykorzystane na każdym etapie procesu pieczenia. Od stworzenia idealnego zakwasu, aż po finalne dekorowanie gotowego wypieku, czytelnik znajdzie tu szczegółowe instrukcje, które pozwolą doskonalić umiejętności piekarskie.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Powszechnie uznawana za najlepszą książkę kucharską poświęconą sztuce pieczenia chleba, ta publikacja często określana jest mianem „biblii” piekarskiej. Zawiera aż 140 przepisów, które obejmują różnorodność od klasycznych bagietek, przez różne warianty chleba pełnoziarnistego, po chleby z mąki pszennej typu semolina, a nawet włoskie pieczywa drożdżowe, takie jak focaccia.
Książka ta oferuje kompleksowy przegląd technik piekarskich, które mogą zostać wykorzystane na każdym etapie procesu pieczenia. Od stworzenia idealnego zakwasu, aż po finalne dekorowanie gotowego wypieku, czytelnik znajdzie tu szczegółowe instrukcje, które pozwolą doskonalić umiejętności piekarskie.
