Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.






Nowa
Książka nowa.





Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.





Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.





Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Badanie towarów spożywczych
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Profesor Wiktor Kubiński z AGH, w towarzystwie zespołu specjalistów, przedstawia nową pozycję w dziedzinie towaroznawstwa i analiz produktów. Ta książka stanowi praktyczne źródło wiedzy, skupiając się na metodach badania produktów spożywczych. Czytelnicy znajdą w niej szeroki wachlarz technik stosowanych do analizy różnych artykułów żywnościowych, obejmujący takie produkty jak mięso, podroby i ich przetwory, drób, jaja, tłuszcze pochodzenia roślinnego i zwierzęcego, a także warzywa, owoce i wyroby zbożowe. Książka jest szczególnie przydatna dla studentów kierunków związanych z technologią żywności, towaroznawstwem oraz inżynierią produkcji. Może również okazać się nieoceniona dla profesjonalistów pracujących jako technolodzy lub specjaliści ds. kontroli jakości.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
nowa
38.32 zł
jak nowa

- niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania
- książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji
Wysyłka w ciągu 24h + czas dostawy
dobry
widoczne ślady używania
Profesor Wiktor Kubiński z AGH, w towarzystwie zespołu specjalistów, przedstawia nową pozycję w dziedzinie towaroznawstwa i analiz produktów. Ta książka stanowi praktyczne źródło wiedzy, skupiając się na metodach badania produktów spożywczych. Czytelnicy znajdą w niej szeroki wachlarz technik stosowanych do analizy różnych artykułów żywnościowych, obejmujący takie produkty jak mięso, podroby i ich przetwory, drób, jaja, tłuszcze pochodzenia roślinnego i zwierzęcego, a także warzywa, owoce i wyroby zbożowe. Książka jest szczególnie przydatna dla studentów kierunków związanych z technologią żywności, towaroznawstwem oraz inżynierią produkcji. Może również okazać się nieoceniona dla profesjonalistów pracujących jako technolodzy lub specjaliści ds. kontroli jakości.