Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Atlas smaku. Odkryj najlepsze potrawy świata
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Atlas ten stanowi wyjątkowy przewodnik po najznakomitszych daniach, jakie oferuje światowa kuchnia. Ilustracje autorstwa Febe Sillani zabierają czytelników w fascynującą podróż po bogactwie smaków, pochodzących z różnych zakątków globu. Od Ameryki Północnej i Południowej, przez Europę i Azję, aż po Afrykę oraz Australię i Oceanię – każda część świata odkrywa przed nami swoje unikalne przysmaki, a także rośliny i zwierzęta stanowiące ich składniki.
Każdy rozdział rozpoczyna się od mapy politycznej, która wskazuje najpopularniejsze produkty danego regionu. Następnie, przechodząc przez poszczególne kraje, czytelnik poznaje charakterystyczne dla nich potrawy oraz związane z nimi historie i ciekawostki. Krok po kroku, kraj po kraju, atlas smaku ukazuje różnorodność kulinarną naszej planety, oferując przy tym mnóstwo radości z odkrywania kulinarnych tradycji i cudów Ziemi.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Atlas ten stanowi wyjątkowy przewodnik po najznakomitszych daniach, jakie oferuje światowa kuchnia. Ilustracje autorstwa Febe Sillani zabierają czytelników w fascynującą podróż po bogactwie smaków, pochodzących z różnych zakątków globu. Od Ameryki Północnej i Południowej, przez Europę i Azję, aż po Afrykę oraz Australię i Oceanię – każda część świata odkrywa przed nami swoje unikalne przysmaki, a także rośliny i zwierzęta stanowiące ich składniki.
Każdy rozdział rozpoczyna się od mapy politycznej, która wskazuje najpopularniejsze produkty danego regionu. Następnie, przechodząc przez poszczególne kraje, czytelnik poznaje charakterystyczne dla nich potrawy oraz związane z nimi historie i ciekawostki. Krok po kroku, kraj po kraju, atlas smaku ukazuje różnorodność kulinarną naszej planety, oferując przy tym mnóstwo radości z odkrywania kulinarnych tradycji i cudów Ziemi.
