Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Atlas osobliwości kulinarnych
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
„Atlas osobliwości kulinarnych” to książka pełna niespodzianek, podobnie jak bogaty degustacyjny tapas, która zachwyca i kusi swoją różnorodnością. Tom Colicchio, znany kucharz i aktywista, porównuje ją do takiego doświadczenia, które jest zarówno pożywne, jak i odkrywcze. Dla wszystkich miłośników kulinariów, Dan Barber, szef kuchni i autor książki „The Third Plate”, uznaje ją za lekturę niezbędną.
Książka jest niczym fascynujący festiwal ukazujący niezwykłą różnorodność sposobów, jakimi ludzkość od wieków zaspokaja swój głód - pisze Jos Andrs, restaurator i założyciel fundacji World Central Kitchen. Kyle MacLachlan, aktor i producent win, zdradza, że ten wyjątkowy przewodnik przykuł jego uwagę od porannego posiłku aż po wieczorną kolację.
Zaproszenie do odkrywania smaków świata jest treścią przewodnią „Atlasu osobliwości kulinarnych”. Dzieło stworzone przez tę samą drużynę, która dała nam „Atlas osobliwości”, przenosi nas na kulinarną ucztę pełną zdumiewających doświadczeń. Czy jesteście gotowi na degustację piwa z mgły z Chile lub sardyńskiego makaronu znanego jako nici Boga?
Książka to nie tylko zbiór kuriozalnych przysmaków czy zadziwiających potraw. Z niezwykłym rozmachem ukazuje jak ściśle nasze życie splecione jest z tematyką jedzenia, począwszy od starożytności, gdzie rozwijano produkcję sosu rybnego w Rzymie, poprzez wielokulturowe obyczaje jak coroczne spotkanie milionów kobiet w celu przygotowania puddingów ryżowych, aż po duchowe wyprawy na świętą chińską górę Hua Szan, aby u jej szczytu zasmakować herbaty. To dopiero początek tej niezwykłej podróży.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
„Atlas osobliwości kulinarnych” to książka pełna niespodzianek, podobnie jak bogaty degustacyjny tapas, która zachwyca i kusi swoją różnorodnością. Tom Colicchio, znany kucharz i aktywista, porównuje ją do takiego doświadczenia, które jest zarówno pożywne, jak i odkrywcze. Dla wszystkich miłośników kulinariów, Dan Barber, szef kuchni i autor książki „The Third Plate”, uznaje ją za lekturę niezbędną.
Książka jest niczym fascynujący festiwal ukazujący niezwykłą różnorodność sposobów, jakimi ludzkość od wieków zaspokaja swój głód - pisze Jos Andrs, restaurator i założyciel fundacji World Central Kitchen. Kyle MacLachlan, aktor i producent win, zdradza, że ten wyjątkowy przewodnik przykuł jego uwagę od porannego posiłku aż po wieczorną kolację.
Zaproszenie do odkrywania smaków świata jest treścią przewodnią „Atlasu osobliwości kulinarnych”. Dzieło stworzone przez tę samą drużynę, która dała nam „Atlas osobliwości”, przenosi nas na kulinarną ucztę pełną zdumiewających doświadczeń. Czy jesteście gotowi na degustację piwa z mgły z Chile lub sardyńskiego makaronu znanego jako nici Boga?
Książka to nie tylko zbiór kuriozalnych przysmaków czy zadziwiających potraw. Z niezwykłym rozmachem ukazuje jak ściśle nasze życie splecione jest z tematyką jedzenia, począwszy od starożytności, gdzie rozwijano produkcję sosu rybnego w Rzymie, poprzez wielokulturowe obyczaje jak coroczne spotkanie milionów kobiet w celu przygotowania puddingów ryżowych, aż po duchowe wyprawy na świętą chińską górę Hua Szan, aby u jej szczytu zasmakować herbaty. To dopiero początek tej niezwykłej podróży.
