Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.






Nowa
Książka nowa.





Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.





Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.





Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Atlas grzybów
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Atlas grzybów to fascynujące kompendium obejmujące 233 gatunki, które zostały sklasyfikowane jako jadalne, niejadalne bądź trujące, zgodnie z najnowszymi odkryciami naukowymi. Książka koncentruje się głównie na gatunkach występujących w Polsce. Dzięki szczegółowym i przystępnym opisom czytelnik będzie mógł łatwiej identyfikować poszczególne okazy, zwracając uwagę na ich wygląd oraz środowisko występowania.
Publikacja jest idealnym źródłem wiedzy zarówno dla początkujących, którzy dopiero zaczynają swoją przygodę z grzybobraniem, jak i dla doświadczonych grzybiarzy pragnących poszerzyć swoje horyzonty. Oferuje ona ciekawostki o mniej znanych gatunkach oraz wskazówki dotyczące miejsc ich występowania. Dodatkowo, dla miłośników kulinariów, książka podpowiada sposoby przyrządzania niektórych gatunków, czyniąc z niej nie tylko przewodnik, ale także źródło inspiracji.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Atlas grzybów to fascynujące kompendium obejmujące 233 gatunki, które zostały sklasyfikowane jako jadalne, niejadalne bądź trujące, zgodnie z najnowszymi odkryciami naukowymi. Książka koncentruje się głównie na gatunkach występujących w Polsce. Dzięki szczegółowym i przystępnym opisom czytelnik będzie mógł łatwiej identyfikować poszczególne okazy, zwracając uwagę na ich wygląd oraz środowisko występowania.
Publikacja jest idealnym źródłem wiedzy zarówno dla początkujących, którzy dopiero zaczynają swoją przygodę z grzybobraniem, jak i dla doświadczonych grzybiarzy pragnących poszerzyć swoje horyzonty. Oferuje ona ciekawostki o mniej znanych gatunkach oraz wskazówki dotyczące miejsc ich występowania. Dodatkowo, dla miłośników kulinariów, książka podpowiada sposoby przyrządzania niektórych gatunków, czyniąc z niej nie tylko przewodnik, ale także źródło inspiracji.