Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Amor w kuchni
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Czy wiedziałeś, że już w czasach średniowiecznych polecano szukającym miłosnych przygód mieszanki przypraw, takich jak pieprz, cynamon, anyż i gałka muszkatołowa? Nowoczesne badania również sugerują, że takie składniki jak banany, truskawki, migdały i orzechy włoskie mogą pobudzać miłosne uczucia. A co z czekoladą? Jest ona uznawana za jeden z najpopularniejszych afrodyzjaków na świecie.
Te i inne sekrety odkrywa przed nami Małgorzata Caprari, znana autorka bestsellerowych książek kulinarnych. W swoich przepisach proponuje takie dania jak kusząca tarta sezamowa, pikantna dynia, łosoś nawiązujący do Romea, a wszystko to uzupełnione specjalnie skomponowaną sangrią, zachęcając do kulinarnych przygód.
W książce Małgorzata Caprari dzieli się ponad 70 unikalnymi przepisami, które są idealne na romantyczną kolację. Każdy z nich jest wzbogacony nie tylko o smakowite historie, ale także o eleganckie fotografie potraw, co sprawia, że książka staje się nie tylko praktycznym przewodnikiem kulinarnym, ale również źródłem inspiracji.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Czy wiedziałeś, że już w czasach średniowiecznych polecano szukającym miłosnych przygód mieszanki przypraw, takich jak pieprz, cynamon, anyż i gałka muszkatołowa? Nowoczesne badania również sugerują, że takie składniki jak banany, truskawki, migdały i orzechy włoskie mogą pobudzać miłosne uczucia. A co z czekoladą? Jest ona uznawana za jeden z najpopularniejszych afrodyzjaków na świecie.
Te i inne sekrety odkrywa przed nami Małgorzata Caprari, znana autorka bestsellerowych książek kulinarnych. W swoich przepisach proponuje takie dania jak kusząca tarta sezamowa, pikantna dynia, łosoś nawiązujący do Romea, a wszystko to uzupełnione specjalnie skomponowaną sangrią, zachęcając do kulinarnych przygód.
W książce Małgorzata Caprari dzieli się ponad 70 unikalnymi przepisami, które są idealne na romantyczną kolację. Każdy z nich jest wzbogacony nie tylko o smakowite historie, ale także o eleganckie fotografie potraw, co sprawia, że książka staje się nie tylko praktycznym przewodnikiem kulinarnym, ale również źródłem inspiracji.
