Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Żywienie w sporcie. Kompletny przewodnik
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka uznawana za nieodzowną pozycję w świecie sportu i fitnessu, rekomendowana przez YMCA, oferuje niezwykle wszechstronne i klarowne podejście do tematyki. „Coaching News” opisuje ją jako przykład solidnego i zrozumiałego poradnika, a „Sports Teacher” docenia za to, że odpowiada na wszelkie pytania związane z kondycją fizyczną.
To najchętniej wybierany na świecie podręcznik dotyczący żywienia w sporcie. Najnowsze wydanie wprowadza aktualizacje oparte na najświeższych badaniach medycznych, łącząc treści praktyczne i teoretyczne w interesujący sposób. Stworzone przez czołową brytyjską ekspertkę ds. żywienia sportowego, to dzieło jest skarbnicą wiedzy zarówno dla amatorów, jak i wyczynowców pragnących poprawić swoje wyniki.
Polska edycja, adaptowana z siódmego wydania angielskiego z 2013 roku, wzbogacona została o najnowsze odkrycia w zakresie zdrowia i sportowej wydolności. Znaleźć w niej można m.in. praktyczne porady dotyczące zwiększania wytrzymałości, siły, a także obliczania zapotrzebowania kalorycznego, na węglowodany i białka. Obejmuje również zagadnienia związane z nawodnieniem organizmu oraz wskazówki dotyczące poprawy sylwetki.
Dodatkowo książka oferuje plany żywieniowe dostosowane do potrzeb związanych z redukcją masy ciała, przyrostem masy mięśniowej czy przygotowaniem do zawodów. Cenne wskazówki skierowane są także do sportsmenek, dzieci oraz wegetarian aktywnie uprawiających sport. Omówiona jest też kwestia suplementacji i stosowania odżywek sportowych.
James Cracknell, mistrz olimpijski w wioślarstwie, podkreśla, że publikacja jest napisana w sposób przystępny, ale jednocześnie ekscytujący, i poleca ją wszystkim dążącym do poprawy sprawności fizycznej i osiągania lepszych wyników sportowych.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka uznawana za nieodzowną pozycję w świecie sportu i fitnessu, rekomendowana przez YMCA, oferuje niezwykle wszechstronne i klarowne podejście do tematyki. „Coaching News” opisuje ją jako przykład solidnego i zrozumiałego poradnika, a „Sports Teacher” docenia za to, że odpowiada na wszelkie pytania związane z kondycją fizyczną.
To najchętniej wybierany na świecie podręcznik dotyczący żywienia w sporcie. Najnowsze wydanie wprowadza aktualizacje oparte na najświeższych badaniach medycznych, łącząc treści praktyczne i teoretyczne w interesujący sposób. Stworzone przez czołową brytyjską ekspertkę ds. żywienia sportowego, to dzieło jest skarbnicą wiedzy zarówno dla amatorów, jak i wyczynowców pragnących poprawić swoje wyniki.
Polska edycja, adaptowana z siódmego wydania angielskiego z 2013 roku, wzbogacona została o najnowsze odkrycia w zakresie zdrowia i sportowej wydolności. Znaleźć w niej można m.in. praktyczne porady dotyczące zwiększania wytrzymałości, siły, a także obliczania zapotrzebowania kalorycznego, na węglowodany i białka. Obejmuje również zagadnienia związane z nawodnieniem organizmu oraz wskazówki dotyczące poprawy sylwetki.
Dodatkowo książka oferuje plany żywieniowe dostosowane do potrzeb związanych z redukcją masy ciała, przyrostem masy mięśniowej czy przygotowaniem do zawodów. Cenne wskazówki skierowane są także do sportsmenek, dzieci oraz wegetarian aktywnie uprawiających sport. Omówiona jest też kwestia suplementacji i stosowania odżywek sportowych.
James Cracknell, mistrz olimpijski w wioślarstwie, podkreśla, że publikacja jest napisana w sposób przystępny, ale jednocześnie ekscytujący, i poleca ją wszystkim dążącym do poprawy sprawności fizycznej i osiągania lepszych wyników sportowych.
