Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Podręcznik "Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej" jest nieocenionym źródłem wiedzy zarówno dla uczniów, jak i uczestników kursów przygotowujących do egzaminu z kwalifikacji TG.16 w zakresie organizacji żywienia i usług gastronomicznych. Dodatkowo, stanowi on cenne wsparcie dla profesjonalistów zajmujących się planowaniem i organizacją żywienia w instytucjach zbiorowego żywienia zamkniętego.
Publikacja ta obfituje w informacje dotyczące aktualnych osiągnięć nauki o składzie i wartości odżywczej pokarmów oraz zasad racjonalnego odżywiania. Omawia także potencjalne zagrożenia zdrowotne wynikające z niezrównoważonej diety, uwrażliwiając czytelników na kwestie związane z odpowiedzialnością za zdrowie konsumentów i promując zdrowy tryb życia.
Podręcznik dostarcza praktycznych wskazówek na temat planowania odpowiednich jadłospisów w zgodzie z zasadami zdrowego odżywiania oraz aktualnymi normami żywieniowymi. Oferuje również narzędzia do skutecznej organizacji żywienia, obejmujące jego planowanie, rozliczanie i ocenę.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Podręcznik "Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej" jest nieocenionym źródłem wiedzy zarówno dla uczniów, jak i uczestników kursów przygotowujących do egzaminu z kwalifikacji TG.16 w zakresie organizacji żywienia i usług gastronomicznych. Dodatkowo, stanowi on cenne wsparcie dla profesjonalistów zajmujących się planowaniem i organizacją żywienia w instytucjach zbiorowego żywienia zamkniętego.
Publikacja ta obfituje w informacje dotyczące aktualnych osiągnięć nauki o składzie i wartości odżywczej pokarmów oraz zasad racjonalnego odżywiania. Omawia także potencjalne zagrożenia zdrowotne wynikające z niezrównoważonej diety, uwrażliwiając czytelników na kwestie związane z odpowiedzialnością za zdrowie konsumentów i promując zdrowy tryb życia.
Podręcznik dostarcza praktycznych wskazówek na temat planowania odpowiednich jadłospisów w zgodzie z zasadami zdrowego odżywiania oraz aktualnymi normami żywieniowymi. Oferuje również narzędzia do skutecznej organizacji żywienia, obejmujące jego planowanie, rozliczanie i ocenę.
