Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Monografia „Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym" jest dedykowana różnorodnym grupom odbiorców, w tym teoretykom zarządzania, producentom i przetwórców żywności ekologicznej, a także studentom kierunków takich jak Technologia żywności i żywienia człowieka, Bezpieczeństwo żywności, Inżynieria produkcji oraz Rolnictwo. Ten zasób wiedzy jest również istotny dla konsumentów, którzy coraz częściej doceniają jakość spożywanej przez siebie żywności.
Książka zajmuje się kluczowym zagadnieniem, jakim jest potrzeba uwzględnienia jakości oraz ekologii w produkcji żywności, a także metodach jej wytwarzania. Autorka, dr inż. Teresa Nowogródzka, podjęła się ambitnej próby wyjaśnienia mechanizmów stojących za innowacyjnością w tej dziedzinie, wypełniając tym samym lukę badawczą. Jak pisze w swojej recenzji prof. dr hab. Małgorzata Z. Wiśniewska, zawartość monografii potwierdza, że Nowogródzka jest ekspertem w tej dziedzinie, co czyni publikację wartościową z uwagi na bogactwo wiedzy i analiz.
Problematyka zarządzania innowacyjnymi produktami żywnościowymi ekologicznej produkcji jest przedstawiona jako interdyscyplinarny paradygmat, łączący zarządzanie produktem, innowacjami, ekonomię zrównoważonego rozwoju oraz prawo żywnościowe. Monografia wprowadza autorski model udoskonalania procesów zarządzania ekologicznymi produktami żywnościowymi, który zasługuje na szczególne wyróżnienie ze względu na swoją kompleksowość. Jak podkreśla prof. dr hab. Tomasz Kijek, model ten, oparty na cyklu PDCA, nie tylko poszerza naszą wiedzę teoretyczną, lecz również posiada wyraźne zastosowania praktyczne dla producentów w branży.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Monografia „Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym" jest dedykowana różnorodnym grupom odbiorców, w tym teoretykom zarządzania, producentom i przetwórców żywności ekologicznej, a także studentom kierunków takich jak Technologia żywności i żywienia człowieka, Bezpieczeństwo żywności, Inżynieria produkcji oraz Rolnictwo. Ten zasób wiedzy jest również istotny dla konsumentów, którzy coraz częściej doceniają jakość spożywanej przez siebie żywności.
Książka zajmuje się kluczowym zagadnieniem, jakim jest potrzeba uwzględnienia jakości oraz ekologii w produkcji żywności, a także metodach jej wytwarzania. Autorka, dr inż. Teresa Nowogródzka, podjęła się ambitnej próby wyjaśnienia mechanizmów stojących za innowacyjnością w tej dziedzinie, wypełniając tym samym lukę badawczą. Jak pisze w swojej recenzji prof. dr hab. Małgorzata Z. Wiśniewska, zawartość monografii potwierdza, że Nowogródzka jest ekspertem w tej dziedzinie, co czyni publikację wartościową z uwagi na bogactwo wiedzy i analiz.
Problematyka zarządzania innowacyjnymi produktami żywnościowymi ekologicznej produkcji jest przedstawiona jako interdyscyplinarny paradygmat, łączący zarządzanie produktem, innowacjami, ekonomię zrównoważonego rozwoju oraz prawo żywnościowe. Monografia wprowadza autorski model udoskonalania procesów zarządzania ekologicznymi produktami żywnościowymi, który zasługuje na szczególne wyróżnienie ze względu na swoją kompleksowość. Jak podkreśla prof. dr hab. Tomasz Kijek, model ten, oparty na cyklu PDCA, nie tylko poszerza naszą wiedzę teoretyczną, lecz również posiada wyraźne zastosowania praktyczne dla producentów w branży.
