Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Z ogrodu na stół
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
"Z ogrodu na stół. Świeżo, kolorowo i zdrowo" to jedna z najchętniej czytanych książek, autorstwa grupy utalentowanych pisarzy znanych ze swojej zdolności do tworzenia niezapomnianych opowieści o jedzeniu. Książka zyskała uznanie czytelników na całym świecie, a każde wydanie szybko znika z półek. Co więcej, można ją wygodnie czytać online na naszej stronie za darmo.
Ta pozycja jest pochwałą wartości lokalnych upraw i czystej przyjemności płynącej z możliwości przygotowywania dań z własnoręcznie zebranych składników. Dla tych, którzy mają własne ogrody, to prawdziwy skarb - świeże warzywa i owoce mogą z łatwością trafić na wasz stół, kusząc smakiem i aromatem.
Książka pełna jest zachęcających przepisów, które zadowolą nawet wymagających kulinarnie czytelników. Spróbujcie wspaniałej surówki z nowalijek z sosem czosnkowym albo sałatki z szparagów i szpinaku. Czy może coś bardziej odważnego? Jak sałatka z dojrzałych pomidorów lub wiśni z rukolą i kozim serem. Na ciepło możecie przygotować krem z cukinii, quiche z brukselką, czy pierogi z porzeczkami. Na deser proponujemy koktajl marchewkowy czy panna cotta z truskawkami.
"Z ogrodu na stół" to książka, którą każdy miłośnik zdrowego gotowania powinien przeczytać. Nasz zespół redakcyjny z "OnlineReader" wysoko ocenia tę pozycję, gwarantując, że czas spędzony na lekturze przyniesie Wam wiele radości i inspiracji w kuchni. Nic dziwnego, że portal fascynującej literatury ocenił ją na 10/10 za wyjątkowy wkład w rozwój literatury kulinarnej. Możesz ją przeczytać online po polsku na naszej stronie.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
"Z ogrodu na stół. Świeżo, kolorowo i zdrowo" to jedna z najchętniej czytanych książek, autorstwa grupy utalentowanych pisarzy znanych ze swojej zdolności do tworzenia niezapomnianych opowieści o jedzeniu. Książka zyskała uznanie czytelników na całym świecie, a każde wydanie szybko znika z półek. Co więcej, można ją wygodnie czytać online na naszej stronie za darmo.
Ta pozycja jest pochwałą wartości lokalnych upraw i czystej przyjemności płynącej z możliwości przygotowywania dań z własnoręcznie zebranych składników. Dla tych, którzy mają własne ogrody, to prawdziwy skarb - świeże warzywa i owoce mogą z łatwością trafić na wasz stół, kusząc smakiem i aromatem.
Książka pełna jest zachęcających przepisów, które zadowolą nawet wymagających kulinarnie czytelników. Spróbujcie wspaniałej surówki z nowalijek z sosem czosnkowym albo sałatki z szparagów i szpinaku. Czy może coś bardziej odważnego? Jak sałatka z dojrzałych pomidorów lub wiśni z rukolą i kozim serem. Na ciepło możecie przygotować krem z cukinii, quiche z brukselką, czy pierogi z porzeczkami. Na deser proponujemy koktajl marchewkowy czy panna cotta z truskawkami.
"Z ogrodu na stół" to książka, którą każdy miłośnik zdrowego gotowania powinien przeczytać. Nasz zespół redakcyjny z "OnlineReader" wysoko ocenia tę pozycję, gwarantując, że czas spędzony na lekturze przyniesie Wam wiele radości i inspiracji w kuchni. Nic dziwnego, że portal fascynującej literatury ocenił ją na 10/10 za wyjątkowy wkład w rozwój literatury kulinarnej. Możesz ją przeczytać online po polsku na naszej stronie.
