Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Znany i ceniony podręcznik, który pomaga uczniom zrozumieć, jak bezpiecznie obsługiwać urządzenia w zakładach gastronomicznych, został odświeżony i zaktualizowany. Skupiono się na nowoczesnych technologiach, takich jak anti-griddle, thermomix i pacojet, eliminując jednocześnie nadmierne szczegóły dotyczące materiałów, które okazały się zbędne. Podręcznik oferuje także wskazówki dotyczące pracy z kuchnią molekularną, uwzględniając na przykład użycie ciekłego azotu.
Autorki podkreślają znaczenie zmniejszenia negatywnego wpływu gastronomii na środowisko. Nie tylko omawiają konkretne rozwiązania technologiczne, takie jak efektywność energetyczna, oszczędność wody, fotowoltaika czy sortowanie odpadów, ale także zwracają uwagę uczniów na istotę tych kwestii.
Całość uzupełniają liczne zdjęcia i ilustracje, które obrazują działanie poszczególnych urządzeń, oraz kody QR prowadzące do filmów szczegółowo prezentujących charakterystykę i obsługę sprzętu gastronomicznego.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Znany i ceniony podręcznik, który pomaga uczniom zrozumieć, jak bezpiecznie obsługiwać urządzenia w zakładach gastronomicznych, został odświeżony i zaktualizowany. Skupiono się na nowoczesnych technologiach, takich jak anti-griddle, thermomix i pacojet, eliminując jednocześnie nadmierne szczegóły dotyczące materiałów, które okazały się zbędne. Podręcznik oferuje także wskazówki dotyczące pracy z kuchnią molekularną, uwzględniając na przykład użycie ciekłego azotu.
Autorki podkreślają znaczenie zmniejszenia negatywnego wpływu gastronomii na środowisko. Nie tylko omawiają konkretne rozwiązania technologiczne, takie jak efektywność energetyczna, oszczędność wody, fotowoltaika czy sortowanie odpadów, ale także zwracają uwagę uczniów na istotę tych kwestii.
Całość uzupełniają liczne zdjęcia i ilustracje, które obrazują działanie poszczególnych urządzeń, oraz kody QR prowadzące do filmów szczegółowo prezentujących charakterystykę i obsługę sprzętu gastronomicznego.
