Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Wypiekanie chleba krok po kroku
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Jeśli marzysz o własnoręcznie wypiekanym chlebie z dodatkiem jabłek, ziemniaków i rozmarynu, kaszy manny, czosnku czy aromatycznego sera roquefort z orzechami włoskimi, ta książka jest dla Ciebie stworzona! Znajdziesz w niej wskazówki, jak za pomocą tradycyjnych metod i najlepszych składników upiec wiejskie pieczywo na zakwasie, klasyczne francuskie bagietki, włoską focaccię, pikantne bochenki z przyprawami oraz apetyczne słodkie bułeczki. Każda technika i każdy etap procesu — od przygotowania zakwasu, przez wyrabianie ciasta, aż po formowanie bochenków, bułek i rogali — został dokładnie opisany i zilustrowany. Kolorowe zdjęcia świeżo upieczonego pieczywa tylko zachęcają, by od razu rozpocząć przygodę z pieczeniem!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Jeśli marzysz o własnoręcznie wypiekanym chlebie z dodatkiem jabłek, ziemniaków i rozmarynu, kaszy manny, czosnku czy aromatycznego sera roquefort z orzechami włoskimi, ta książka jest dla Ciebie stworzona! Znajdziesz w niej wskazówki, jak za pomocą tradycyjnych metod i najlepszych składników upiec wiejskie pieczywo na zakwasie, klasyczne francuskie bagietki, włoską focaccię, pikantne bochenki z przyprawami oraz apetyczne słodkie bułeczki. Każda technika i każdy etap procesu — od przygotowania zakwasu, przez wyrabianie ciasta, aż po formowanie bochenków, bułek i rogali — został dokładnie opisany i zilustrowany. Kolorowe zdjęcia świeżo upieczonego pieczywa tylko zachęcają, by od razu rozpocząć przygodę z pieczeniem!
