Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Włoskie smaki na polskim stole
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Ksiądz Bronisław odnajduje radość i spełnienie w gotowaniu, które stało się jego prawdziwą pasją. Jako amator, co podkreśla jego miłość do kulinarnych wyzwań (amator od amare – kochać), wkłada w to całe serce. Natomiast siostra Goretti, będąc profesjonalistką z niemal dwudziestoletnim doświadczeniem w zarządzaniu kuchnią Domu Generalnego salwatorianów, położonym zaledwie sto metrów od Watykanu, posiada niezwykle bogatą wiedzę i umiejętności. Ich wspólna twórczość w postaci książki kucharskiej jest owocem prawie piętnastu lat pasji i zaangażowania.
Zachęta do gotowania według proponowanych przepisów płynie również od Artura Mari, który zapewnia, że po spróbowaniu potraw z książki czytelnicy będą chętnie powracać do smacznej i zdrowej kuchni włoskiej. Siostra Aniela Garecka SDS z entuzjazmem poleca dzieło siostry Goretti i ks. Bronisława, wskazując na jego rolę w popularyzacji włoskich smaków w Polsce. Podkreśla również swoje osobiste wrażenia z włoskich podróży, zwłaszcza do Rzymu, które zdominowane były nie tylko pięknem miejsc, ale i wyjątkowymi aromatami kuchni włoskiej.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Ksiądz Bronisław odnajduje radość i spełnienie w gotowaniu, które stało się jego prawdziwą pasją. Jako amator, co podkreśla jego miłość do kulinarnych wyzwań (amator od amare – kochać), wkłada w to całe serce. Natomiast siostra Goretti, będąc profesjonalistką z niemal dwudziestoletnim doświadczeniem w zarządzaniu kuchnią Domu Generalnego salwatorianów, położonym zaledwie sto metrów od Watykanu, posiada niezwykle bogatą wiedzę i umiejętności. Ich wspólna twórczość w postaci książki kucharskiej jest owocem prawie piętnastu lat pasji i zaangażowania.
Zachęta do gotowania według proponowanych przepisów płynie również od Artura Mari, który zapewnia, że po spróbowaniu potraw z książki czytelnicy będą chętnie powracać do smacznej i zdrowej kuchni włoskiej. Siostra Aniela Garecka SDS z entuzjazmem poleca dzieło siostry Goretti i ks. Bronisława, wskazując na jego rolę w popularyzacji włoskich smaków w Polsce. Podkreśla również swoje osobiste wrażenia z włoskich podróży, zwłaszcza do Rzymu, które zdominowane były nie tylko pięknem miejsc, ale i wyjątkowymi aromatami kuchni włoskiej.
