Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Wino jest dobre dla serca
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Ta książka to wyjątkowa monografia, zagłębiająca się w zdrowotne właściwości czerwonego wina z perspektywy specjalisty kardiologii. Jest to pionierska propozycja, która pozwala czytelnikom spojrzeć na ten popularny napój w nowatorski sposób. Napisana przez eksperta medycznego, z powodzeniem zainteresuje nie tylko osoby z branży, ale także szeroką publiczność. W jej wnętrzu znajdziemy ciekawe treści, zaczynając od podstawowych pojęć i zasad degustacji wina, przez szczegółowe opisy różnych odmian winorośli, aż po istotne analizy na temat wpływu sfermentowanego moszczu winogron na zdrowie człowieka. Książka ta została wysoko oceniona przez profesora Krzysztofa J. Filipiaka z Katedry i Kliniki Kardiologii Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego oraz znanego znawcę wina Marka Bieńczyka, który od 25 lat z zamiłowaniem zajmuje się tym szlachetnym trunkiem.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Ta książka to wyjątkowa monografia, zagłębiająca się w zdrowotne właściwości czerwonego wina z perspektywy specjalisty kardiologii. Jest to pionierska propozycja, która pozwala czytelnikom spojrzeć na ten popularny napój w nowatorski sposób. Napisana przez eksperta medycznego, z powodzeniem zainteresuje nie tylko osoby z branży, ale także szeroką publiczność. W jej wnętrzu znajdziemy ciekawe treści, zaczynając od podstawowych pojęć i zasad degustacji wina, przez szczegółowe opisy różnych odmian winorośli, aż po istotne analizy na temat wpływu sfermentowanego moszczu winogron na zdrowie człowieka. Książka ta została wysoko oceniona przez profesora Krzysztofa J. Filipiaka z Katedry i Kliniki Kardiologii Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego oraz znanego znawcę wina Marka Bieńczyka, który od 25 lat z zamiłowaniem zajmuje się tym szlachetnym trunkiem.
