Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Wielka księga słoików. Ponad 250 przepisów - od przetworów z warzyw i owoców, aż po pasty i dipy!
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka ta odkrywa przed czytelnikami świat domowych przetworów, które nie tylko emanują smakiem, ale również zdrowiem. Oferuje ona łatwe w przygotowaniu przepisy na przetwory z warzyw i owoców, a także na różnorodne pasty i sosy. Nic nie przynosi takiej radości jak sięgnięcie po słoik pełen własnoręcznie stworzonej zawartości, wiedząc, że każdy składnik został starannie dobrany i przetworzony w czasie swojej najlepszej świeżości. Opłaca się poświęcić trochę czasu na ich przygotowanie, by móc potem delektować się przepysznymi specjałami.
Zawartość książki cechują kreatywne, a jednocześnie proste do wykonania przepisy, w tym takie perełki jak: ogórki w stylu Ciotki Thelmy doskonałe na kanapkę z masłem, kalafior marynowany w aromatycznym curry, pikantnie przyprawiona cebula perłowa o korzennym charakterze, tradycyjna kapusta kiszona, marynowane czereśnie, ognista pomidorowa salsa z dodatkiem papryki chipotle, malinowy sos barbecue o dymnym aromacie, oraz wiele innych unikalnych smaków jak relish z ćwikły czy chutney z mango i bananów. Książka przedstawia także precyzyjne metody przygotowania, które zapewniają bezpieczeństwo i jakość domowych przetworów.
Czytelnicy znajdą tu również kompletny przewodnik po niezbędnym sprzęcie do produkcji przetworów oraz szczegółowe wskazówki dotyczące zakupów i przygotowania składników. Jennifer MacKenzie, autorka książki, jest specjalistką w dziedzinie ekonomii gospodarstwa domowego, z piętnastoletnim doświadczeniem w tworzeniu i testowaniu przepisów. Jej umiejętności zostały również wielokrotnie docenione podczas konkursów na najlepsze konserwy, gdzie pełniła rolę sędziego.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka ta odkrywa przed czytelnikami świat domowych przetworów, które nie tylko emanują smakiem, ale również zdrowiem. Oferuje ona łatwe w przygotowaniu przepisy na przetwory z warzyw i owoców, a także na różnorodne pasty i sosy. Nic nie przynosi takiej radości jak sięgnięcie po słoik pełen własnoręcznie stworzonej zawartości, wiedząc, że każdy składnik został starannie dobrany i przetworzony w czasie swojej najlepszej świeżości. Opłaca się poświęcić trochę czasu na ich przygotowanie, by móc potem delektować się przepysznymi specjałami.
Zawartość książki cechują kreatywne, a jednocześnie proste do wykonania przepisy, w tym takie perełki jak: ogórki w stylu Ciotki Thelmy doskonałe na kanapkę z masłem, kalafior marynowany w aromatycznym curry, pikantnie przyprawiona cebula perłowa o korzennym charakterze, tradycyjna kapusta kiszona, marynowane czereśnie, ognista pomidorowa salsa z dodatkiem papryki chipotle, malinowy sos barbecue o dymnym aromacie, oraz wiele innych unikalnych smaków jak relish z ćwikły czy chutney z mango i bananów. Książka przedstawia także precyzyjne metody przygotowania, które zapewniają bezpieczeństwo i jakość domowych przetworów.
Czytelnicy znajdą tu również kompletny przewodnik po niezbędnym sprzęcie do produkcji przetworów oraz szczegółowe wskazówki dotyczące zakupów i przygotowania składników. Jennifer MacKenzie, autorka książki, jest specjalistką w dziedzinie ekonomii gospodarstwa domowego, z piętnastoletnim doświadczeniem w tworzeniu i testowaniu przepisów. Jej umiejętności zostały również wielokrotnie docenione podczas konkursów na najlepsze konserwy, gdzie pełniła rolę sędziego.
