Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Wegańskie pyszności. Proste i inspirujące przepisy nowoczesnej kuchni wegańskiej
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka „Wegańskie pyszności” to idealny przewodnik dla tych, którzy chcą rozpocząć swoją przygodę z kuchnią wegańską, ale sprawdzi się także u bardziej doświadczonych miłośników roślinnych smaków. Autorka, Dunja Gulin, jest zarówno doświadczoną szefową kuchni, jak i dietetyczką, która prowadzi kursy zdrowego gotowania. Dzięki jej umiejętnościom dowiesz się, jakie są kluczowe składniki w diecie wegańskiej oraz jak łatwo zastąpić mięso i nabiał roślinnymi alternatywami. Pod jej nadzorem przyrządzanie apetycznych posiłków stanie się proste i przyjemne, a zdrowe śniadania, obiady i słodkości zawsze będą smaczne!
Dunja Gulin zdobywała pierwsze kulinarne doświadczenia w Istrii, podpatrując swoich dziadków, rodziców, ciotki i sąsiadów. Zafascynowana zdrowym odżywianiem, postanowiła zgłębiać tajniki gotowania w szkole skupiającej się na naturalnych metodach. Miała również okazję pracować z wieloma szefami kuchni w Chorwacji i poza jej granicami. Od dziewięciu lat sama uczy i inspiruje innych, prowadząc warsztaty zdrowego gotowania. Dunja jest autorką kilku książek kulinarnych, w tym „The Vegan Baker” i „Raw Food Kitchen”. Więcej informacji można znaleźć na stronie: www.rentajchefa.com.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka „Wegańskie pyszności” to idealny przewodnik dla tych, którzy chcą rozpocząć swoją przygodę z kuchnią wegańską, ale sprawdzi się także u bardziej doświadczonych miłośników roślinnych smaków. Autorka, Dunja Gulin, jest zarówno doświadczoną szefową kuchni, jak i dietetyczką, która prowadzi kursy zdrowego gotowania. Dzięki jej umiejętnościom dowiesz się, jakie są kluczowe składniki w diecie wegańskiej oraz jak łatwo zastąpić mięso i nabiał roślinnymi alternatywami. Pod jej nadzorem przyrządzanie apetycznych posiłków stanie się proste i przyjemne, a zdrowe śniadania, obiady i słodkości zawsze będą smaczne!
Dunja Gulin zdobywała pierwsze kulinarne doświadczenia w Istrii, podpatrując swoich dziadków, rodziców, ciotki i sąsiadów. Zafascynowana zdrowym odżywianiem, postanowiła zgłębiać tajniki gotowania w szkole skupiającej się na naturalnych metodach. Miała również okazję pracować z wieloma szefami kuchni w Chorwacji i poza jej granicami. Od dziewięciu lat sama uczy i inspiruje innych, prowadząc warsztaty zdrowego gotowania. Dunja jest autorką kilku książek kulinarnych, w tym „The Vegan Baker” i „Raw Food Kitchen”. Więcej informacji można znaleźć na stronie: www.rentajchefa.com.
