Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Wegańska patelnia
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Odkryj świat pysznych i łatwych do przygotowania wegańskich dań, które zaspokoją apetyt o każdej porze dnia! Patelnia jest niezastąpionym elementem kuchni, ponieważ umożliwia przyrządzenie różnorodnych potraw — od ciepłego śniadania, przez smakowity obiad, aż po elegancką kolację i słodki deser. Rosnąca popularność kuchni wegańskiej wynika z naszej troski o zdrowie i chęci eksploracji nowych smaków. Niejednokrotnie z przyjemnością odkrywamy, że kuchnia bez mięsa, jajek i nabiału może być niezwykle bogata. Na potwierdzenie tego, autorka książki przedstawia ponad 80 wszechstronnych przepisów, które można przygotować z powszechnie dostępnych składników. Wiele z nich jest również bezglutenowych, co czyni je idealnymi dla osób z nietolerancjami pokarmowymi. Każdy przepis wzbogacono o oryginalne fotografie oraz ciekawostki i praktyczne wskazówki. Małgorzata Górnikowska, absolwentka Wydziału Dziennikarstwa Uniwersytetu Warszawskiego, to warszawianka zakochana w fotografii, kotach i świadomym, pełnym piękna życiu. Jest autorką książek kulinarnych oraz powieści, a jej szósta książka - "Wegańska patelnia" - koncentruje się na daniach dla osób z nietolerancjami pokarmowymi.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Odkryj świat pysznych i łatwych do przygotowania wegańskich dań, które zaspokoją apetyt o każdej porze dnia! Patelnia jest niezastąpionym elementem kuchni, ponieważ umożliwia przyrządzenie różnorodnych potraw — od ciepłego śniadania, przez smakowity obiad, aż po elegancką kolację i słodki deser. Rosnąca popularność kuchni wegańskiej wynika z naszej troski o zdrowie i chęci eksploracji nowych smaków. Niejednokrotnie z przyjemnością odkrywamy, że kuchnia bez mięsa, jajek i nabiału może być niezwykle bogata. Na potwierdzenie tego, autorka książki przedstawia ponad 80 wszechstronnych przepisów, które można przygotować z powszechnie dostępnych składników. Wiele z nich jest również bezglutenowych, co czyni je idealnymi dla osób z nietolerancjami pokarmowymi. Każdy przepis wzbogacono o oryginalne fotografie oraz ciekawostki i praktyczne wskazówki. Małgorzata Górnikowska, absolwentka Wydziału Dziennikarstwa Uniwersytetu Warszawskiego, to warszawianka zakochana w fotografii, kotach i świadomym, pełnym piękna życiu. Jest autorką książek kulinarnych oraz powieści, a jej szósta książka - "Wegańska patelnia" - koncentruje się na daniach dla osób z nietolerancjami pokarmowymi.
