Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Wegańska kuchnia indyjska. Tradycyjne i kreatywne przepisy domowej kuchni Richy Hingle
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Kuchnia wegańska w orientalnym stylu zaprezentuje ci swoją prostotę połączoną z kreatywnością oraz bogactwem smaków. Dzięki książce autorstwa Richy Hingle zagłębisz się w świat indyjskich potraw, poznając sztukę łączenia aromatycznych przypraw. Przejrzyste przepisy, zilustrowane krok po kroku oraz piękne fotografie, umożliwią ci odkrywanie zarówno klasycznych, jak i współczesnych dań kuchni indyjskiej w zaciszu własnego domu. Ciekawostką jest, że wiele propozycji nie zawiera ani soi, ani glutenu.
Miłośnikom dalu, curry, egzotycznych chlebków czy orientalnych deserów, książka ta oferuje wyjątkowe doznania kulinarne. Przepisy, inspirowane tradycyjną indyjską kuchnią oraz lokalnymi składnikami, pozwalają na samodzielne przygotowanie pysznych potraw. Wraz z autorką będziesz mógł przyrządzić takie smakowitości jak curry z dyni piżmowej z dodatkiem kokosa i czerwonej soczewicy, słodko-ostrego kalafiora w stylu mandżurskim, warzywną kormę, gulab jamun oraz niezliczone wersje dal.
Richa Hingle, pochodząca z Indii, od najmłodszych lat miała do czynienia z dietą roślinną, bazującą na świeżych, lokalnych produktach. Obecnie prowadzi znany blog VeganRicha.com, który przyciąga fanów z całego świata dzięki prostym przepisom i apetycznym fotografiom. Mieszka i działa w Seattle, w stanie Waszyngton, gdzie kontynuuje swoją kulinarną podróż.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Kuchnia wegańska w orientalnym stylu zaprezentuje ci swoją prostotę połączoną z kreatywnością oraz bogactwem smaków. Dzięki książce autorstwa Richy Hingle zagłębisz się w świat indyjskich potraw, poznając sztukę łączenia aromatycznych przypraw. Przejrzyste przepisy, zilustrowane krok po kroku oraz piękne fotografie, umożliwią ci odkrywanie zarówno klasycznych, jak i współczesnych dań kuchni indyjskiej w zaciszu własnego domu. Ciekawostką jest, że wiele propozycji nie zawiera ani soi, ani glutenu.
Miłośnikom dalu, curry, egzotycznych chlebków czy orientalnych deserów, książka ta oferuje wyjątkowe doznania kulinarne. Przepisy, inspirowane tradycyjną indyjską kuchnią oraz lokalnymi składnikami, pozwalają na samodzielne przygotowanie pysznych potraw. Wraz z autorką będziesz mógł przyrządzić takie smakowitości jak curry z dyni piżmowej z dodatkiem kokosa i czerwonej soczewicy, słodko-ostrego kalafiora w stylu mandżurskim, warzywną kormę, gulab jamun oraz niezliczone wersje dal.
Richa Hingle, pochodząca z Indii, od najmłodszych lat miała do czynienia z dietą roślinną, bazującą na świeżych, lokalnych produktach. Obecnie prowadzi znany blog VeganRicha.com, który przyciąga fanów z całego świata dzięki prostym przepisom i apetycznym fotografiom. Mieszka i działa w Seattle, w stanie Waszyngton, gdzie kontynuuje swoją kulinarną podróż.
