Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Wegańska kuchnia chińska
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Ta książka to skarbnica smakowitych, w pełni roślinnych przepisów kuchni chińskiej, które są nie tylko proste w wykonaniu, ale i zachwycają bogactwem smaków. Oparta na wspomnieniach z dzieciństwa Yang Liu, odkrywa przed czytelnikiem świat roślinnej kuchni Chin, oferując przepisy na wegańskie wersje typowych dań, takich jak Kung pao z boczniakami, makaron zha jiang czy herbata mleczna z Hongkongu.
Każdy przepis został wzbogacony o użyteczne porady, które pomogą zrozumieć tradycyjne techniki kulinarne oraz zanurzą w różnorodność tofu i tajniki odpowiedniego przyprawiania woka. Ten zbiór przepisów stanowi głęboką refleksję nad znaczeniem jedzenia w kontekście wspomnień, miejsca i rodziny, ale także ukazuje jego wpływ na kulturę.
Dzieło to jest również owocem współpracy Yang Liu i Kathariny Pinczolits, które wraz z blogiem @littlericenodle zdobyły uznanie wśród miłośników kuchni roślinnej.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Ta książka to skarbnica smakowitych, w pełni roślinnych przepisów kuchni chińskiej, które są nie tylko proste w wykonaniu, ale i zachwycają bogactwem smaków. Oparta na wspomnieniach z dzieciństwa Yang Liu, odkrywa przed czytelnikiem świat roślinnej kuchni Chin, oferując przepisy na wegańskie wersje typowych dań, takich jak Kung pao z boczniakami, makaron zha jiang czy herbata mleczna z Hongkongu.
Każdy przepis został wzbogacony o użyteczne porady, które pomogą zrozumieć tradycyjne techniki kulinarne oraz zanurzą w różnorodność tofu i tajniki odpowiedniego przyprawiania woka. Ten zbiór przepisów stanowi głęboką refleksję nad znaczeniem jedzenia w kontekście wspomnień, miejsca i rodziny, ale także ukazuje jego wpływ na kulturę.
Dzieło to jest również owocem współpracy Yang Liu i Kathariny Pinczolits, które wraz z blogiem @littlericenodle zdobyły uznanie wśród miłośników kuchni roślinnej.
