Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Warzywo. 100 sposobów na jarzynę
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Dominika Wójciak, laureatka trzeciej edycji programu MasterChef, zaprasza do swojego kulinarnego świata pełnego warzyw. Książka ta, będąca efektem jej pasji do odkrywania nowych smaków i kuchennych eksperymentów, została podzielona na rozdziały poświęcone poszczególnym warzywom, takim jak buraki, ziemniaki, rabarbar, bób, dynia, fasola i cukinia. Czytelnik może wybrać dowolne warzywo i odkrywać jego możliwości w kuchni, przy jednoczesnym zachowaniu sezonowości i lokalnego pochodzenia składników. To przede wszystkim książka o tym, jak gotować smacznie, czerpiąc inspiracje z bogactwa natury.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Dominika Wójciak, laureatka trzeciej edycji programu MasterChef, zaprasza do swojego kulinarnego świata pełnego warzyw. Książka ta, będąca efektem jej pasji do odkrywania nowych smaków i kuchennych eksperymentów, została podzielona na rozdziały poświęcone poszczególnym warzywom, takim jak buraki, ziemniaki, rabarbar, bób, dynia, fasola i cukinia. Czytelnik może wybrać dowolne warzywo i odkrywać jego możliwości w kuchni, przy jednoczesnym zachowaniu sezonowości i lokalnego pochodzenia składników. To przede wszystkim książka o tym, jak gotować smacznie, czerpiąc inspiracje z bogactwa natury.
