Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
W smak naturze
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
"Powróćmy do naturalnych smaków – lepiej „Puzio” niż wcale?" to kulinarna propozycja od Małgorzaty Puzio. Autorka jest przekonana, że codzienne spożywanie jedynie naturalnych, nieprzetworzonych produktów jest kluczem do dobrego samopoczucia. Stare powiedzenie: „Tak się czujesz, jak gotujesz” powinno stać się naszą codzienną maksymą. Książka oferuje ponad sto przepisów, przy których znajdziemy informacje o wartości odżywczej składników, a także kulinarne porady od Małgorzaty Puzio oraz dietetyczne wskazówki od Alicji Kalińskiej. Dzięki nim możemy zrozumieć, jak ważne są naturalne smaki i jak możemy je wprowadzić do swojej kuchni.
Książka jest odpowiedzią na pytania, które Małgorzata Puzio często słyszy podczas spotkań kulinarnych w całej Polsce. Niezmiennie pada pytanie o to, jakie produkty wybierać, na co autorka z przekonaniem odpowiada: "Naturalne!".
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
"Powróćmy do naturalnych smaków – lepiej „Puzio” niż wcale?" to kulinarna propozycja od Małgorzaty Puzio. Autorka jest przekonana, że codzienne spożywanie jedynie naturalnych, nieprzetworzonych produktów jest kluczem do dobrego samopoczucia. Stare powiedzenie: „Tak się czujesz, jak gotujesz” powinno stać się naszą codzienną maksymą. Książka oferuje ponad sto przepisów, przy których znajdziemy informacje o wartości odżywczej składników, a także kulinarne porady od Małgorzaty Puzio oraz dietetyczne wskazówki od Alicji Kalińskiej. Dzięki nim możemy zrozumieć, jak ważne są naturalne smaki i jak możemy je wprowadzić do swojej kuchni.
Książka jest odpowiedzią na pytania, które Małgorzata Puzio często słyszy podczas spotkań kulinarnych w całej Polsce. Niezmiennie pada pytanie o to, jakie produkty wybierać, na co autorka z przekonaniem odpowiada: "Naturalne!".
