Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
W Kuchni: Dania wykwintne oraz potrawy rybne
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książki kulinarne z serii "W kuchni" to doskonała propozycja dla miłośników gotowania, oferująca różnorodność smaków i technik z całego świata. Zawierają one bogaty wybór przepisów na wykwintne dania z makaronem lub ryb, zachęcając do kulinarnych eksperymentów i tworzenia prawdziwej uczty na stole. Każdy z ponad 20 tomów to 64 strony pełne przepisów zilustrowanych apetycznymi zdjęciami, które przeniosą Cię w kulinarne podróże po kuchniach regionalnych, takich jak włoska, indyjska czy meksykańska. Dodatkowo, znajdziesz tu przepisy skupiające się na konkretnych składnikach, takich jak jajka, wołowina, drób czy ryby. Seria zawiera też książki podzielone według typów potraw — od dań z piekarnika przez domowe ciasta po inspirujące potrawy jednogarnkowe. To idealna pozycja dla każdego, kto szuka oryginalnych, ale łatwych do przygotowania receptur.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książki kulinarne z serii "W kuchni" to doskonała propozycja dla miłośników gotowania, oferująca różnorodność smaków i technik z całego świata. Zawierają one bogaty wybór przepisów na wykwintne dania z makaronem lub ryb, zachęcając do kulinarnych eksperymentów i tworzenia prawdziwej uczty na stole. Każdy z ponad 20 tomów to 64 strony pełne przepisów zilustrowanych apetycznymi zdjęciami, które przeniosą Cię w kulinarne podróże po kuchniach regionalnych, takich jak włoska, indyjska czy meksykańska. Dodatkowo, znajdziesz tu przepisy skupiające się na konkretnych składnikach, takich jak jajka, wołowina, drób czy ryby. Seria zawiera też książki podzielone według typów potraw — od dań z piekarnika przez domowe ciasta po inspirujące potrawy jednogarnkowe. To idealna pozycja dla każdego, kto szuka oryginalnych, ale łatwych do przygotowania receptur.
