Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
W Kuchni. Dania mięsne
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Seria książek kulinarnych "W kuchni" oferuje szeroki wybór ponad 20 tomów, które zgłębiają zarówno tradycyjne, jak i bardziej wysublimowane przepisy kulinarne. Każdy tom liczy 64 strony, pełne szczegółowych receptur i apetycznych fotografii. Kolekcja skupia się na różnorodnych kuchniach regionalnych, takich jak włoska, indyjska oraz meksykańska, a także na potrawach bazujących na określonych składnikach, między innymi jajkach, wołowinie, drobiu i rybach. Znajdziemy tu również książki podzielone według kategorii dań, takie jak wypieki z piekarnika, domowe ciasta czy dania jednogarnkowe. Seria "W kuchni" jest niezastąpionym źródłem inspiracji dla wszystkich, którzy chcą eksperymentować z nowymi, interesującymi przepisami, łącząc prostotę z innowacyjnością.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Seria książek kulinarnych "W kuchni" oferuje szeroki wybór ponad 20 tomów, które zgłębiają zarówno tradycyjne, jak i bardziej wysublimowane przepisy kulinarne. Każdy tom liczy 64 strony, pełne szczegółowych receptur i apetycznych fotografii. Kolekcja skupia się na różnorodnych kuchniach regionalnych, takich jak włoska, indyjska oraz meksykańska, a także na potrawach bazujących na określonych składnikach, między innymi jajkach, wołowinie, drobiu i rybach. Znajdziemy tu również książki podzielone według kategorii dań, takie jak wypieki z piekarnika, domowe ciasta czy dania jednogarnkowe. Seria "W kuchni" jest niezastąpionym źródłem inspiracji dla wszystkich, którzy chcą eksperymentować z nowymi, interesującymi przepisami, łącząc prostotę z innowacyjnością.
