Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Vege. Smaki świata
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
W kuchni wegetariańskiej każdy dzień może być przygodą pełną niezwykłych smaków i aromatów. To kulinarna podróż, gdzie pospolite warzywa takie jak marchewka, papryka czy ziemniaki, spotykają się z bardziej egzotycznymi składnikami, jak fenkuł, okra czy kolokazja, które można znaleźć na półkach naszych sklepów.
W tej klasycznej książce kucharskiej, autorstwa Arto der Haroutuniana, odkryjesz ponad 250 unikalnych przepisów wegetariańskich inspirowanych kuchniami z różnych zakątków świata. Od śródziemnomorskich specjałów, przez dania z Karaibów i Ameryki Południowej, po wyrafinowane potrawy kuchni orientalnej i północnoafrykańskiej. Każda potrawa, jak południowoamerykańska zupa z awokado czy turecka zupa z soczewicy, zaskakuje głębią smaku, a grecka sałatka horiatiki czy hawajskie bataty z ananasem to prawdziwa uczta dla podniebienia. Dzięki wskazówkom autora nauczysz się, jak komponować swoje dania w oparciu o warzywa, strączki, zioła, nasiona i orzechy, tworząc jednocześnie zdrową i różnorodną dietę pełną kolorów.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
W kuchni wegetariańskiej każdy dzień może być przygodą pełną niezwykłych smaków i aromatów. To kulinarna podróż, gdzie pospolite warzywa takie jak marchewka, papryka czy ziemniaki, spotykają się z bardziej egzotycznymi składnikami, jak fenkuł, okra czy kolokazja, które można znaleźć na półkach naszych sklepów.
W tej klasycznej książce kucharskiej, autorstwa Arto der Haroutuniana, odkryjesz ponad 250 unikalnych przepisów wegetariańskich inspirowanych kuchniami z różnych zakątków świata. Od śródziemnomorskich specjałów, przez dania z Karaibów i Ameryki Południowej, po wyrafinowane potrawy kuchni orientalnej i północnoafrykańskiej. Każda potrawa, jak południowoamerykańska zupa z awokado czy turecka zupa z soczewicy, zaskakuje głębią smaku, a grecka sałatka horiatiki czy hawajskie bataty z ananasem to prawdziwa uczta dla podniebienia. Dzięki wskazówkom autora nauczysz się, jak komponować swoje dania w oparciu o warzywa, strączki, zioła, nasiona i orzechy, tworząc jednocześnie zdrową i różnorodną dietę pełną kolorów.
