Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Tysiąc dni w Toskanii
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Odkryj uroki Toskanii na nowo! Marlena i Fernando opuszczają piękną Wenecję, aby zacząć nowy rozdział w San Casciano dei Bagni. Ich nowy dom, wiekowa willa otoczona malowniczymi pejzażami i sąsiadującą winnicą, staje się miejscem pełnym uroku i prostoty. W miarę jak zagłębiają się w lokalne życie, odkrywają przywiązanie do tradycji i miejscowej kultury. Ta pełna ciepła opowieść zawiera również przepisy na toskańskie przysmaki.
Ta książka to prawdziwa gratka dla wielbicieli prac Francis Mayes i Petera Mayle’a. Marlena de Blasi, amerykańska dziennikarka i krytyczka kulinarna, która od lat mieszka we Włoszech, dzieli się swoimi wzruszającymi wspomnieniami z życia w Wenecji, Toskanii i na Sycylii. Razem z mężem organizuje obecnie kulinarne wycieczki po Toskanii i Umbrii, przekazując swoją wiedzę i miłość do włoskiej kultury oraz kuchni.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Odkryj uroki Toskanii na nowo! Marlena i Fernando opuszczają piękną Wenecję, aby zacząć nowy rozdział w San Casciano dei Bagni. Ich nowy dom, wiekowa willa otoczona malowniczymi pejzażami i sąsiadującą winnicą, staje się miejscem pełnym uroku i prostoty. W miarę jak zagłębiają się w lokalne życie, odkrywają przywiązanie do tradycji i miejscowej kultury. Ta pełna ciepła opowieść zawiera również przepisy na toskańskie przysmaki.
Ta książka to prawdziwa gratka dla wielbicieli prac Francis Mayes i Petera Mayle’a. Marlena de Blasi, amerykańska dziennikarka i krytyczka kulinarna, która od lat mieszka we Włoszech, dzieli się swoimi wzruszającymi wspomnieniami z życia w Wenecji, Toskanii i na Sycylii. Razem z mężem organizuje obecnie kulinarne wycieczki po Toskanii i Umbrii, przekazując swoją wiedzę i miłość do włoskiej kultury oraz kuchni.
