Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
To wszystko pyszne!
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Jedzenie to nieodłączny element naszego życia, bez względu na porę dnia czy miejsce na świecie. To źródło przyjemności, ale czasami także trosk. Zastanawialiście się, kto co je i dlaczego? Co uznajemy za nieapetyczne, a co wywołuje prawdziwą rozkosz na podniebieniu? Dlaczego dzieci na całym globie mają słabość do słodyczy? Jak powstały zasady dobrych manier przy stole i dlaczego różnią się w zależności od kraju? Ta książka odpowiada na te pytania, odkrywając przed wami kulinarne tajemnice i tradycje z różnych zakątków świata. Zapraszamy do smakowitej podróży pełnej fascynujących odkryć!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Jedzenie to nieodłączny element naszego życia, bez względu na porę dnia czy miejsce na świecie. To źródło przyjemności, ale czasami także trosk. Zastanawialiście się, kto co je i dlaczego? Co uznajemy za nieapetyczne, a co wywołuje prawdziwą rozkosz na podniebieniu? Dlaczego dzieci na całym globie mają słabość do słodyczy? Jak powstały zasady dobrych manier przy stole i dlaczego różnią się w zależności od kraju? Ta książka odpowiada na te pytania, odkrywając przed wami kulinarne tajemnice i tradycje z różnych zakątków świata. Zapraszamy do smakowitej podróży pełnej fascynujących odkryć!
