Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
To są smaki świata
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Odkryj fascynującą książkę, która zabierze Cię w kulinarną podróż po 28 krajach na różnych kontynentach, oferując mieszankę smaków, przepisów i ciekawostek. Zastanawiasz się, skąd pochodzi syrop klonowy lub co jest popularnym składnikiem w kuchni indyjskiej? Może ciekawi Cię, z czego powstają falafele lub gdzie uprawia się komosę ryżową? A może chciałbyś wiedzieć, jak przygotować tradycyjne japońskie onigiri? Ta książka odsłania sekrety, co i jak jadają ludzie na całym świecie, dostarczając inspiracji zarówno małym, jak i dużym podróżnikom, którzy chcą odkrywać unikalne smaki i miejsca.
Ilustrowana mapa świata umożliwia lokalizację opisanych miejsc, a interaktywne zadania pomogą utrwalić nowe informacje i rozwijać umiejętność obserwacji. Przepisy zawarte w książce pozwalają na odtworzenie smaków ulubionych dań z różnych zakątków globu. Wspólne przeglądanie humorystycznie napisanych tekstów i bogatych w detale ilustracji staje się doskonałą okazją do rozmów o różnorodności, promując przy tym wartości takie jak akceptacja i otwartość na różnorodność kulturową. Książka ta w przyjazny sposób pokazuje, że inność czyni świat bardziej wyjątkowym!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Odkryj fascynującą książkę, która zabierze Cię w kulinarną podróż po 28 krajach na różnych kontynentach, oferując mieszankę smaków, przepisów i ciekawostek. Zastanawiasz się, skąd pochodzi syrop klonowy lub co jest popularnym składnikiem w kuchni indyjskiej? Może ciekawi Cię, z czego powstają falafele lub gdzie uprawia się komosę ryżową? A może chciałbyś wiedzieć, jak przygotować tradycyjne japońskie onigiri? Ta książka odsłania sekrety, co i jak jadają ludzie na całym świecie, dostarczając inspiracji zarówno małym, jak i dużym podróżnikom, którzy chcą odkrywać unikalne smaki i miejsca.
Ilustrowana mapa świata umożliwia lokalizację opisanych miejsc, a interaktywne zadania pomogą utrwalić nowe informacje i rozwijać umiejętność obserwacji. Przepisy zawarte w książce pozwalają na odtworzenie smaków ulubionych dań z różnych zakątków globu. Wspólne przeglądanie humorystycznie napisanych tekstów i bogatych w detale ilustracji staje się doskonałą okazją do rozmów o różnorodności, promując przy tym wartości takie jak akceptacja i otwartość na różnorodność kulturową. Książka ta w przyjazny sposób pokazuje, że inność czyni świat bardziej wyjątkowym!
