Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Swojsko. Karolina na tropie polskich smaków
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Tradycyjna polska kuchnia nie musi być ciężka i niezdrowa. Karolina i Maciej Szaciłło, znani z "Karoliny na detoksie", przemierzyli ponad 2500 kilometrów, aby odkryć bogactwo i różnorodność polskich smaków. Ich podróż zaprowadziła ich do miejsc takich jak Wisła, Koniaków, Lesko, Berezka, Ropki, Kadzidło, Starzyna i Czeremcha, gdzie poszukiwali inspiracji do tworzenia nowych, zdrowszych wersji tradycyjnych potraw. Efektem tych wypraw jest książka, w której znajdziecie mnóstwo pomysłów na dania lekkie, wegetariańskie, wegańskie, a często również bezglutenowe. Autorzy pokazują, że polską kuchnię można wzbogacić o różnorodne składniki, takie jak kasze, oleje, rośliny strączkowe, owoce, warzywa, pestki i orzechy. Ciekawym dodatkiem jest rozdział poświęcony Wigilii, który udowadnia, że święta mogą być zdrowe i lekkie, zgodnie z zachętą Łemków: „Bierzcie, jedzcie i nie dajcie się prosić!”.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Tradycyjna polska kuchnia nie musi być ciężka i niezdrowa. Karolina i Maciej Szaciłło, znani z "Karoliny na detoksie", przemierzyli ponad 2500 kilometrów, aby odkryć bogactwo i różnorodność polskich smaków. Ich podróż zaprowadziła ich do miejsc takich jak Wisła, Koniaków, Lesko, Berezka, Ropki, Kadzidło, Starzyna i Czeremcha, gdzie poszukiwali inspiracji do tworzenia nowych, zdrowszych wersji tradycyjnych potraw. Efektem tych wypraw jest książka, w której znajdziecie mnóstwo pomysłów na dania lekkie, wegetariańskie, wegańskie, a często również bezglutenowe. Autorzy pokazują, że polską kuchnię można wzbogacić o różnorodne składniki, takie jak kasze, oleje, rośliny strączkowe, owoce, warzywa, pestki i orzechy. Ciekawym dodatkiem jest rozdział poświęcony Wigilii, który udowadnia, że święta mogą być zdrowe i lekkie, zgodnie z zachętą Łemków: „Bierzcie, jedzcie i nie dajcie się prosić!”.
