Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Święta, święta i po świętach
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Czy zbliżające się święta Bożego Narodzenia wywołują u Was mieszankę ciepłych uczuć i paniki związanej z koniecznością wielogodzinnego gotowania, które często kończy się kulinarnymi niepowodzeniami? Czy podobne obawy towarzyszą Wam przed każdą uroczystością, podczas której podejmujecie się roli gospodarza?
Oto książka, która pomoże Wam przetrwać te chwile i utrzymać spokój.
Znajdziecie tu zbiór 100 przepisów, które doskonale sprawdzą się nie tylko podczas świąt Bożego Narodzenia, ale i przy innych okazjach, które chcecie i lubicie celebrować. Proponujemy potrawy takie jak tradycyjny czerwony barszcz na zakwasie z uszkami, pieczony bakłażan z sosem sojowym na kremowym serku, brukselka z cynamonem i chili, czy kapusta z grzybami. Wśród przepisów znajdziecie również karpia po żydowsku oraz cytrusy z makiem i sosem musztardowym.
Przekonajcie się, że stworzenie pamiętnego, uroczystego menu nie musi być wynikiem nadprzyrodzonych zdolności.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Czy zbliżające się święta Bożego Narodzenia wywołują u Was mieszankę ciepłych uczuć i paniki związanej z koniecznością wielogodzinnego gotowania, które często kończy się kulinarnymi niepowodzeniami? Czy podobne obawy towarzyszą Wam przed każdą uroczystością, podczas której podejmujecie się roli gospodarza?
Oto książka, która pomoże Wam przetrwać te chwile i utrzymać spokój.
Znajdziecie tu zbiór 100 przepisów, które doskonale sprawdzą się nie tylko podczas świąt Bożego Narodzenia, ale i przy innych okazjach, które chcecie i lubicie celebrować. Proponujemy potrawy takie jak tradycyjny czerwony barszcz na zakwasie z uszkami, pieczony bakłażan z sosem sojowym na kremowym serku, brukselka z cynamonem i chili, czy kapusta z grzybami. Wśród przepisów znajdziecie również karpia po żydowsku oraz cytrusy z makiem i sosem musztardowym.
Przekonajcie się, że stworzenie pamiętnego, uroczystego menu nie musi być wynikiem nadprzyrodzonych zdolności.
