Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Technologia gastronimiczna. Część 1. Podręcznik. Technikum
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Podręcznik przeznaczony dla przyszłych kucharzy oraz techników żywienia i usług gastronomicznych, obejmuje kluczowe zagadnienia z drugiej części kwalifikacji T.6, dotyczącej przygotowywania i serwowania potraw oraz napojów. Zawiera solidną porcję wiedzy niezbędnej do skutecznego wykorzystania technologii gastronomicznych w praktyce. Czytelnicy nauczą się przygotowywać potrawy z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, produktów mlecznych, zbóż, mięsa, drobiu, ryb, a także dania półmięsne oraz wegetariańskie. Część teoretyczna została wzbogacona przykładami, zadaniami oraz barwnymi ilustracjami, które pomagają przyswoić i zastosować poznane informacje w praktyce.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Podręcznik przeznaczony dla przyszłych kucharzy oraz techników żywienia i usług gastronomicznych, obejmuje kluczowe zagadnienia z drugiej części kwalifikacji T.6, dotyczącej przygotowywania i serwowania potraw oraz napojów. Zawiera solidną porcję wiedzy niezbędnej do skutecznego wykorzystania technologii gastronomicznych w praktyce. Czytelnicy nauczą się przygotowywać potrawy z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, produktów mlecznych, zbóż, mięsa, drobiu, ryb, a także dania półmięsne oraz wegetariańskie. Część teoretyczna została wzbogacona przykładami, zadaniami oraz barwnymi ilustracjami, które pomagają przyswoić i zastosować poznane informacje w praktyce.
