Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kwalifikacja T.6. Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Część 2. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Podręcznik ten jest dedykowany osobom kształcącym się w zawodach związanych z gastronomią, takich jak kucharz i technik żywienia oraz usług gastronomicznych. Koncentruje się na tematyce zawartej w części 2 kwalifikacji T.6, która obejmuje aspekty przygotowywania i serwowania szerokiej gamy potraw i napojów. Zawiera bogate informacje i praktyczne umiejętności potrzebne do przyrządzania różnorodnych przekąsek, zup, deserów oraz napojów, zarówno zimnych, jak i gorących, a także alkoholowych. Dodatkowo, podręcznik porusza kwestie przygotowywania dań dietetycznych, potraw narodowych i regionalnych oraz posiłków na co dzień i na specjalne okazje. Znajdują się tutaj teoretyczne treści wzbogacone licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami, które pokazują, jak zastosować zdobytą wiedzę w praktyce.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Podręcznik ten jest dedykowany osobom kształcącym się w zawodach związanych z gastronomią, takich jak kucharz i technik żywienia oraz usług gastronomicznych. Koncentruje się na tematyce zawartej w części 2 kwalifikacji T.6, która obejmuje aspekty przygotowywania i serwowania szerokiej gamy potraw i napojów. Zawiera bogate informacje i praktyczne umiejętności potrzebne do przyrządzania różnorodnych przekąsek, zup, deserów oraz napojów, zarówno zimnych, jak i gorących, a także alkoholowych. Dodatkowo, podręcznik porusza kwestie przygotowywania dań dietetycznych, potraw narodowych i regionalnych oraz posiłków na co dzień i na specjalne okazje. Znajdują się tutaj teoretyczne treści wzbogacone licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami, które pokazują, jak zastosować zdobytą wiedzę w praktyce.
