Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Sekrety szefa kuchni. Jak kroić i obierać aby smacznie zjeść
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Jak w odpowiedni sposób wyjąć serce karczocha? Czy należy obierać imbir? A jak zająć się tuszą kurczaka i pokroić rybę nie gorzej niż profesjonalny sushimaster? Każdemu miłośnikowi gotowania, niezależnie czy jest to jego pasja w domowej kuchni, czy jest kucharzem z zawodu, przyda się znajomość technik używania noża. Aby jednak posługiwać się tym podstawowym narzędziem kuchennym skutecznie, warto poznać zasady, które wykraczają poza zwykłą intuicję.
Ta bogato ilustrowana książka oferuje wgląd w świat nowoczesnych noży i innych narzędzi służących do krojenia i obierania. Dzięki niej dowiesz się, jak wybrać odpowiedni nóż dla siebie, a także jak dbać o niego, by służył przez lata. Publikacja zawiera szczegółowe instrukcje, pokazujące różnorodne techniki krojenia owoców, warzyw, mięs oraz ryb, zilustrowane ponad 200 zdjęciami krok po kroku. Dodatkowo, znajdziesz tu przepisy kulinarne, które pozwolą ci zastosować w praktyce nowo nabyte umiejętności. Ta pozycja książkowa z pewnością pomoże ci tworzyć potrawy nie tylko smaczne, ale również estetycznie prezentujące się na talerzu.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Jak w odpowiedni sposób wyjąć serce karczocha? Czy należy obierać imbir? A jak zająć się tuszą kurczaka i pokroić rybę nie gorzej niż profesjonalny sushimaster? Każdemu miłośnikowi gotowania, niezależnie czy jest to jego pasja w domowej kuchni, czy jest kucharzem z zawodu, przyda się znajomość technik używania noża. Aby jednak posługiwać się tym podstawowym narzędziem kuchennym skutecznie, warto poznać zasady, które wykraczają poza zwykłą intuicję.
Ta bogato ilustrowana książka oferuje wgląd w świat nowoczesnych noży i innych narzędzi służących do krojenia i obierania. Dzięki niej dowiesz się, jak wybrać odpowiedni nóż dla siebie, a także jak dbać o niego, by służył przez lata. Publikacja zawiera szczegółowe instrukcje, pokazujące różnorodne techniki krojenia owoców, warzyw, mięs oraz ryb, zilustrowane ponad 200 zdjęciami krok po kroku. Dodatkowo, znajdziesz tu przepisy kulinarne, które pozwolą ci zastosować w praktyce nowo nabyte umiejętności. Ta pozycja książkowa z pewnością pomoże ci tworzyć potrawy nie tylko smaczne, ale również estetycznie prezentujące się na talerzu.
