Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Sałatki. Podstawy gotowania
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Sałatki to kolorowe i bogate w witaminy potrawy, które nieustannie zyskują zainteresowanie ze względu na swoje walory zdrowotne i smakowe. Książka oferuje niemal 60 przepisów, które łączą warzywa z różnorodnymi składnikami, takimi jak mięso, ryby czy owoce. Znajdziesz tu zarówno tradycyjne, jak i międzynarodowe warianty, które zawsze są atrakcyjne dla smakoszy.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Sałatki to kolorowe i bogate w witaminy potrawy, które nieustannie zyskują zainteresowanie ze względu na swoje walory zdrowotne i smakowe. Książka oferuje niemal 60 przepisów, które łączą warzywa z różnorodnymi składnikami, takimi jak mięso, ryby czy owoce. Znajdziesz tu zarówno tradycyjne, jak i międzynarodowe warianty, które zawsze są atrakcyjne dla smakoszy.
