Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Ryby. Podstawy gotowania
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Jeśli chcesz nauczyć się oceniać świeżość ryb i dowiedzieć się, które z nich najlepiej łączą się z warzywami lub nadają się do podania w galarecie, ten przewodnik będzie idealnym towarzyszem. Dzięki niemu zdobędziesz cenne wskazówki dotyczące różnych metod przygotowania ryb, takich jak smażenie, grillowanie i duszenie. W książce znajdziesz 45 sprawdzonych przepisów, które obejmują ryby serwowane na zimno, gotowane - w tym na parze - a także pieczone, czy podawane z makaronem lub ryżem. Wkrótce będziesz mógł cieszyć się na swoim stole takimi potrawami, jak panierowany pstrąg z winogronami, pizza z tuńczykiem i cytryną czy tatar z łososia!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Jeśli chcesz nauczyć się oceniać świeżość ryb i dowiedzieć się, które z nich najlepiej łączą się z warzywami lub nadają się do podania w galarecie, ten przewodnik będzie idealnym towarzyszem. Dzięki niemu zdobędziesz cenne wskazówki dotyczące różnych metod przygotowania ryb, takich jak smażenie, grillowanie i duszenie. W książce znajdziesz 45 sprawdzonych przepisów, które obejmują ryby serwowane na zimno, gotowane - w tym na parze - a także pieczone, czy podawane z makaronem lub ryżem. Wkrótce będziesz mógł cieszyć się na swoim stole takimi potrawami, jak panierowany pstrąg z winogronami, pizza z tuńczykiem i cytryną czy tatar z łososia!
