Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Ryby i owoce morza
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
W polskich kuchniach ryby pojawiają się rzadziej niż mięso, często z powodu braku tradycyjnych przepisów na potrawy z owoców morza. Jednak warto pamiętać, że zarówno ryby, jak i owoce morza są źródłem żelaza i zawierają mniej nasyconych tłuszczów oraz cholesterolu niż typowe dania mięsne. "Ryby i owoce morza" to książka, która oferuje bogaty zbiór przepisów na klasyczne polskie potrawy rybne oraz innowacyjne i nieoczywiste metody ich przygotowywania. Znajdziesz tu także wyjątkowe pomysły na serwowanie owoców morza.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
W polskich kuchniach ryby pojawiają się rzadziej niż mięso, często z powodu braku tradycyjnych przepisów na potrawy z owoców morza. Jednak warto pamiętać, że zarówno ryby, jak i owoce morza są źródłem żelaza i zawierają mniej nasyconych tłuszczów oraz cholesterolu niż typowe dania mięsne. "Ryby i owoce morza" to książka, która oferuje bogaty zbiór przepisów na klasyczne polskie potrawy rybne oraz innowacyjne i nieoczywiste metody ich przygotowywania. Znajdziesz tu także wyjątkowe pomysły na serwowanie owoców morza.
