Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Pysznie bez glutenu
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka Grażyny Bober-Bruijn, ozdobiona pięknymi fotografiami Gosi Wieruszewskiej, oferuje ponad 100 przepisów na smaczne i prostsze potrawy bezglutenowe. To kompletny poradnik dla osób, które ze względów zdrowotnych muszą unikać glutenu, takich jak chorzy na celiakię czy osoby z jego nietolerancją. Znajdziesz tu inspiracje, które nie tylko ułatwią codzienne gotowanie, ale i urozmaicą Twoją dietę. Zawarte przepisy, zilustrowane około 400 zdjęciami i rysunkami, są doskonałe na rodzinne gotowanie, zachęcają do eksperymentowania i rozwijania własnych pomysłów w kuchni. Autorki pokazują, że eliminacja glutenu nie musi oznaczać rezygnacji z różnorodności smaków, a wręcz przeciwnie – może być okazją do odkrywania nowych kulinarnych ścieżek. Książka nie tylko uczy przygotowywania zdrowych i domowych potraw, ale także promuje nawyki świadomego odżywiania, a gotowanie z dziećmi może stać się doskonałą lekcją odpowiedzialności i kreatywności. To miejsce, gdzie kuchenne eksperymenty stają się przyjemnością, a decyzje kulinarne okazją do wspólnego spędzania czasu.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka Grażyny Bober-Bruijn, ozdobiona pięknymi fotografiami Gosi Wieruszewskiej, oferuje ponad 100 przepisów na smaczne i prostsze potrawy bezglutenowe. To kompletny poradnik dla osób, które ze względów zdrowotnych muszą unikać glutenu, takich jak chorzy na celiakię czy osoby z jego nietolerancją. Znajdziesz tu inspiracje, które nie tylko ułatwią codzienne gotowanie, ale i urozmaicą Twoją dietę. Zawarte przepisy, zilustrowane około 400 zdjęciami i rysunkami, są doskonałe na rodzinne gotowanie, zachęcają do eksperymentowania i rozwijania własnych pomysłów w kuchni. Autorki pokazują, że eliminacja glutenu nie musi oznaczać rezygnacji z różnorodności smaków, a wręcz przeciwnie – może być okazją do odkrywania nowych kulinarnych ścieżek. Książka nie tylko uczy przygotowywania zdrowych i domowych potraw, ale także promuje nawyki świadomego odżywiania, a gotowanie z dziećmi może stać się doskonałą lekcją odpowiedzialności i kreatywności. To miejsce, gdzie kuchenne eksperymenty stają się przyjemnością, a decyzje kulinarne okazją do wspólnego spędzania czasu.
