Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Psychologia odżywiania się. Od zdrowych do zaburzonych zachowań żywieniowych
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka "Psychologia odżywiania się. Od zdrowych do zaburzonych zachowań żywieniowych" jest napisana w sposób, który łączy przystępność z bogactwem treści, co pozwala czytelnikom lepiej zrozumieć powody naszych wyborów żywieniowych. Stanowi ona cenne źródło wiedzy zarówno dla osób bez specyficznego przygotowania, jak i dla specjalistów chcących zgłębić tematykę zachowań jedzeniowych. Publikacja ta zawiera dokładną analizę najnowszych badań w tej szeroko zakrojonej dziedzinie.
Autorka, badając różne aspekty związane z jedzeniem, odnosi się do rozmaitych dziedzin nauki, takich jak socjologia, psychiatria i inne pokrewne dyscypliny, jednak główny nacisk kładzie na psychologiczne ujęcie odżywiania się, uwzględniając przy tym perspektywę społeczną, zdrowotną i kliniczną. W książce omówione zostały kluczowe zagadnienia dotyczące zdrowych wyborów żywieniowych, procesu podejmowania decyzji o jedzeniu, stosowania diet, niezadowolenia z własnego ciała, a także przyczyny i leczenie otyłości, bulimii oraz anoreksji.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka "Psychologia odżywiania się. Od zdrowych do zaburzonych zachowań żywieniowych" jest napisana w sposób, który łączy przystępność z bogactwem treści, co pozwala czytelnikom lepiej zrozumieć powody naszych wyborów żywieniowych. Stanowi ona cenne źródło wiedzy zarówno dla osób bez specyficznego przygotowania, jak i dla specjalistów chcących zgłębić tematykę zachowań jedzeniowych. Publikacja ta zawiera dokładną analizę najnowszych badań w tej szeroko zakrojonej dziedzinie.
Autorka, badając różne aspekty związane z jedzeniem, odnosi się do rozmaitych dziedzin nauki, takich jak socjologia, psychiatria i inne pokrewne dyscypliny, jednak główny nacisk kładzie na psychologiczne ujęcie odżywiania się, uwzględniając przy tym perspektywę społeczną, zdrowotną i kliniczną. W książce omówione zostały kluczowe zagadnienia dotyczące zdrowych wyborów żywieniowych, procesu podejmowania decyzji o jedzeniu, stosowania diet, niezadowolenia z własnego ciała, a także przyczyny i leczenie otyłości, bulimii oraz anoreksji.
