Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.






Nowa
Książka nowa.





Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.





Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.





Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Przetwory. Nalewki wina
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Bożena Dykiel wraz z autorkami zaprasza do odkrywania tajemnic domowej spiżarni, pełnej wyjątkowych przetworów, win i nalewek. Ta książka to skarbnica niezawodnych przepisów kuchni polskiej, które łączą nowoczesność z tradycją, zaspokajając nawet najbardziej wymagające podniebienie. Odkryjesz w niej różnorodne metody na przygotowanie konfitur, dżemów, powideł, soków i kompotów. Znajdziesz tu także sposób na stworzenie unikalnych marynat, zalew, przecierów, octów i olejów ziołowych. Dla entuzjastów alkoholi przygotowano receptury na wina, likiery i nalewki.
Książka zawiera ponad 100 przepisów, które można wykorzystać zarówno na co dzień, jak i na specjalne okazje, korzystając z bogactwa natury oferowanego przez sady i ogrody. Publikacja jest bogata w ilustracje, mające na celu pokazanie, jak efektownie mogą prezentować się gotowe przetwory i napoje. Każdy przepis opisany jest w sposób szczegółowy, krok po kroku, a tekst w dużej czcionce ułatwia zrozumienie nawet bardziej złożonych receptur. Dodatkowo, czytelnicy znajdą praktyczne informacje dotyczące wartości kalorycznych, kosztów i poziomu trudności poszczególnych przepisów.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Bożena Dykiel wraz z autorkami zaprasza do odkrywania tajemnic domowej spiżarni, pełnej wyjątkowych przetworów, win i nalewek. Ta książka to skarbnica niezawodnych przepisów kuchni polskiej, które łączą nowoczesność z tradycją, zaspokajając nawet najbardziej wymagające podniebienie. Odkryjesz w niej różnorodne metody na przygotowanie konfitur, dżemów, powideł, soków i kompotów. Znajdziesz tu także sposób na stworzenie unikalnych marynat, zalew, przecierów, octów i olejów ziołowych. Dla entuzjastów alkoholi przygotowano receptury na wina, likiery i nalewki.
Książka zawiera ponad 100 przepisów, które można wykorzystać zarówno na co dzień, jak i na specjalne okazje, korzystając z bogactwa natury oferowanego przez sady i ogrody. Publikacja jest bogata w ilustracje, mające na celu pokazanie, jak efektownie mogą prezentować się gotowe przetwory i napoje. Każdy przepis opisany jest w sposób szczegółowy, krok po kroku, a tekst w dużej czcionce ułatwia zrozumienie nawet bardziej złożonych receptur. Dodatkowo, czytelnicy znajdą praktyczne informacje dotyczące wartości kalorycznych, kosztów i poziomu trudności poszczególnych przepisów.