Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Przepisy Gospodyni. Wybór 140 wyjątkowych przepisów z czasopisma "Gospodyni" z lat 1957-2020
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka "Przepisy Gospodyni" to skarbnica kulinarnych doświadczeń, zbieranych przez ponad sześć dekad. Znajdziesz w niej starannie wybrane, często unikatowe przepisy publikowane w czasopiśmie "Gospodyni" w latach 1957-2020. Każdy miłośnik kuchni odkryje tu różnorodne przystawki, takie jak kapuśniaczki z lat siedemdziesiątych czy współczesne minipasztety z żurawiną i rukolą. Znalazły się tu też przepisy na zupy, w tym ormiańska zupa z pokrzyw oraz krem z pora, gruszki i ziemniaków, które zapewnią niezapomniane smakowe wrażenia.
W książce odnajdziesz również szeroki wybór dań głównych, takich jak wykwintna wątróbka z dynią, czy oryginalne racuchy z kaszy gryczanej ze śledziami. To dzięki prostym składnikom oraz przepisom "Przepisów Gospodyni" można stworzyć prawdziwe kulinarne cuda. Zagłębiając się w lekturę, można odbyć nostalgiczną podróż do kuchni naszych matek i babć, przywołując wspomnienia i emocje z tamtych lat.
"Przepisy Gospodyni" to zaproszenie do kulinarnej przygody, w której każdy znajdzie coś dla siebie. Wszystko, co trzeba zrobić, to sięgnąć po jeden z przepisów i rozkoszować się wykwintnym posiłkiem, korzystając z doświadczeń poprzednich pokoleń i ciesząc się wspomnieniami, które towarzyszą przygotowywaniu posiłków.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka "Przepisy Gospodyni" to skarbnica kulinarnych doświadczeń, zbieranych przez ponad sześć dekad. Znajdziesz w niej starannie wybrane, często unikatowe przepisy publikowane w czasopiśmie "Gospodyni" w latach 1957-2020. Każdy miłośnik kuchni odkryje tu różnorodne przystawki, takie jak kapuśniaczki z lat siedemdziesiątych czy współczesne minipasztety z żurawiną i rukolą. Znalazły się tu też przepisy na zupy, w tym ormiańska zupa z pokrzyw oraz krem z pora, gruszki i ziemniaków, które zapewnią niezapomniane smakowe wrażenia.
W książce odnajdziesz również szeroki wybór dań głównych, takich jak wykwintna wątróbka z dynią, czy oryginalne racuchy z kaszy gryczanej ze śledziami. To dzięki prostym składnikom oraz przepisom "Przepisów Gospodyni" można stworzyć prawdziwe kulinarne cuda. Zagłębiając się w lekturę, można odbyć nostalgiczną podróż do kuchni naszych matek i babć, przywołując wspomnienia i emocje z tamtych lat.
"Przepisy Gospodyni" to zaproszenie do kulinarnej przygody, w której każdy znajdzie coś dla siebie. Wszystko, co trzeba zrobić, to sięgnąć po jeden z przepisów i rozkoszować się wykwintnym posiłkiem, korzystając z doświadczeń poprzednich pokoleń i ciesząc się wspomnieniami, które towarzyszą przygotowywaniu posiłków.
