Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Procesy technologiczne w gastronomii. Ćwiczenia. Część 2. Kwalifikacja HGT.02
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Zeszyt ćwiczeń ten jest specjalnie przygotowany do nauki praktycznych umiejętności w zawodach takich jak kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Treść zeszytu jest bezpośrednio powiązana z podręcznikiem "Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2", co umożliwia spójne i efektywne kształcenie. Szczegółowo omawia zagadnienia związane z kwalifikacją T.6, która obejmuje przygotowywanie potraw i napojów. Zawartość zeszytu składa się z tematów takich jak zupy, gorące sosy, różne rodzaje ciast, potrawy mięsne w tym z drobiu, dziczyzny lub ryb, jak również przysmaki z owoców morza. Nie pominięto potraw półmięsnych, wegetariańskich, zakąsek, deserów oraz napojów. Zeszyt porusza również kwestie związane z kuchnią polską i jej regionalnymi wariantami, kuchniami narodowymi z całego świata, a także potrawami dietetycznymi, żywnością wygodną oraz funkcjonalną.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Zeszyt ćwiczeń ten jest specjalnie przygotowany do nauki praktycznych umiejętności w zawodach takich jak kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Treść zeszytu jest bezpośrednio powiązana z podręcznikiem "Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2", co umożliwia spójne i efektywne kształcenie. Szczegółowo omawia zagadnienia związane z kwalifikacją T.6, która obejmuje przygotowywanie potraw i napojów. Zawartość zeszytu składa się z tematów takich jak zupy, gorące sosy, różne rodzaje ciast, potrawy mięsne w tym z drobiu, dziczyzny lub ryb, jak również przysmaki z owoców morza. Nie pominięto potraw półmięsnych, wegetariańskich, zakąsek, deserów oraz napojów. Zeszyt porusza również kwestie związane z kuchnią polską i jej regionalnymi wariantami, kuchniami narodowymi z całego świata, a także potrawami dietetycznymi, żywnością wygodną oraz funkcjonalną.
