Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Potrawy półmięsne i wegetariańskie
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka kulinarna oferuje imponującą kolekcję 156 przepisów, które zabiorą Cię w fascynującą podróż przez różnorodne smaki i kuchnie. Odkryj tradycyjne dania z regionu Abruzji oraz klasyczne tagliatelle po bolońsku. Czekają na Ciebie także różne wersje naleśników, w tym z wątróbką, pieczarkami, węgierskie, z mięsem oraz z orzechami. W książce znajdziesz również przepisy na krokiety, pierogi, kołduny i gołąbki. Nie zabraknie inspiracji na potrawy warzywne oraz mięsno-warzywne, takie jak cykoria po włosku czy gulasz podhalański. Dla amatorów sałatek przygotowano orzeźwiające propozycje, takie jak kompozycje z piersią indyka, ziemniakami i szynką z dodatkiem kukurydzy, a także wykwintne sałatki z kabaczków oraz śledziowe z fasolką szparagową. Każda pozycja z tej książki to prawdziwa uczta dla kubków smakowych.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka kulinarna oferuje imponującą kolekcję 156 przepisów, które zabiorą Cię w fascynującą podróż przez różnorodne smaki i kuchnie. Odkryj tradycyjne dania z regionu Abruzji oraz klasyczne tagliatelle po bolońsku. Czekają na Ciebie także różne wersje naleśników, w tym z wątróbką, pieczarkami, węgierskie, z mięsem oraz z orzechami. W książce znajdziesz również przepisy na krokiety, pierogi, kołduny i gołąbki. Nie zabraknie inspiracji na potrawy warzywne oraz mięsno-warzywne, takie jak cykoria po włosku czy gulasz podhalański. Dla amatorów sałatek przygotowano orzeźwiające propozycje, takie jak kompozycje z piersią indyka, ziemniakami i szynką z dodatkiem kukurydzy, a także wykwintne sałatki z kabaczków oraz śledziowe z fasolką szparagową. Każda pozycja z tej książki to prawdziwa uczta dla kubków smakowych.
