Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Polska Wielkanoc
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Wielkanoc w Polsce to czas, gdy gościnność i miłość do wspólnego ucztowania przybierają wyjątkową formę. Tradycyjny wielkanocny stół dosłownie ugina się pod ciężarem różnorodnych pysznych potraw, które wzbogacają atmosferę świąt. Centralnym punktem menu są takie specjały jak aromatyczny żurek, jajka w przeróżnych wariantach, soczysta pieczona szynka oraz biała kiełbasa. Nieodłącznym elementem tych świąt są również słodkości. Oprócz klasycznych przepisów na pyszne babki i mazurki, które co roku pojawiają się na stołach, proponujemy również inspiracje na serniki i torty, często zarezerwowane na wyjątkowe okazje. Sekcję słodkości zamykają przepisy na tradycyjną i nowoczesną paschę, które podkreślają unikalny charakter wielkanocnych specjałów.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Wielkanoc w Polsce to czas, gdy gościnność i miłość do wspólnego ucztowania przybierają wyjątkową formę. Tradycyjny wielkanocny stół dosłownie ugina się pod ciężarem różnorodnych pysznych potraw, które wzbogacają atmosferę świąt. Centralnym punktem menu są takie specjały jak aromatyczny żurek, jajka w przeróżnych wariantach, soczysta pieczona szynka oraz biała kiełbasa. Nieodłącznym elementem tych świąt są również słodkości. Oprócz klasycznych przepisów na pyszne babki i mazurki, które co roku pojawiają się na stołach, proponujemy również inspiracje na serniki i torty, często zarezerwowane na wyjątkowe okazje. Sekcję słodkości zamykają przepisy na tradycyjną i nowoczesną paschę, które podkreślają unikalny charakter wielkanocnych specjałów.
