Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Pięć Przemian na polskim stole. Zdrowie, energia, długowieczność
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Tradycja Pięciu Przemian, która pochodzi z Chin, zdobyła na całym świecie rzesze entuzjastów dzięki swoim unikalnym zasadom odżywiania, skoncentrowanym na naturalnym biologicznym rytmie organizmu. System ten łączy przygotowywanie posiłków z dziennym cyklem energetycznym, przepływającym przez poszczególne organy, dążąc tym samym do wewnętrznej harmonii i równowagi, co przekłada się na doskonałe samopoczucie i zdrowie.
Sięgając po tę książkę, będziesz mieć okazję zgłębić fundamentalne zasady diety Pięciu Przemian oraz poznać szereg prostych przepisów kulinarnych. Kluczowym elementem w tej metodzie gotowania jest precyzyjne przestrzeganie kolejności dodawania składników, co jest niezbędne do osiągnięcia zamierzonego efektu zdrowotnego. Kiedy chcesz złagodzić specyficzne dolegliwości, ważne jest zakończenie procesu kulinarnego tym produktem, który związany jest z przemianą odpowiadającą za dany organ. Na przykład, przy problemach z nadkwasotą, wskazane jest zakończenie na żywiole Ziemi, ponieważ żołądek jest z nim powiązany.
Na końcu książki znajdziesz szczegółowe tabele, które pomogą Ci w doborze właściwych składników dla każdej przemiany. Wzbogacając potrawy o komponenty z każdego z żywiołów, zwiększysz ich energetyczną wartość, co wspiera prawidłowy przepływ energii i pomaga w uzupełnieniu zasobów organizmu. Stosowanie lokalnych składników, zgodnych z naszą szerokością geograficzną, również wspomaga ten proces, ponieważ są one najlepiej dostosowane do naszych potrzeb, dbając o odpowiednią termiczność diety.
Przemiany te są kluczem do zdrowia i równowagi w codziennym życiu.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Tradycja Pięciu Przemian, która pochodzi z Chin, zdobyła na całym świecie rzesze entuzjastów dzięki swoim unikalnym zasadom odżywiania, skoncentrowanym na naturalnym biologicznym rytmie organizmu. System ten łączy przygotowywanie posiłków z dziennym cyklem energetycznym, przepływającym przez poszczególne organy, dążąc tym samym do wewnętrznej harmonii i równowagi, co przekłada się na doskonałe samopoczucie i zdrowie.
Sięgając po tę książkę, będziesz mieć okazję zgłębić fundamentalne zasady diety Pięciu Przemian oraz poznać szereg prostych przepisów kulinarnych. Kluczowym elementem w tej metodzie gotowania jest precyzyjne przestrzeganie kolejności dodawania składników, co jest niezbędne do osiągnięcia zamierzonego efektu zdrowotnego. Kiedy chcesz złagodzić specyficzne dolegliwości, ważne jest zakończenie procesu kulinarnego tym produktem, który związany jest z przemianą odpowiadającą za dany organ. Na przykład, przy problemach z nadkwasotą, wskazane jest zakończenie na żywiole Ziemi, ponieważ żołądek jest z nim powiązany.
Na końcu książki znajdziesz szczegółowe tabele, które pomogą Ci w doborze właściwych składników dla każdej przemiany. Wzbogacając potrawy o komponenty z każdego z żywiołów, zwiększysz ich energetyczną wartość, co wspiera prawidłowy przepływ energii i pomaga w uzupełnieniu zasobów organizmu. Stosowanie lokalnych składników, zgodnych z naszą szerokością geograficzną, również wspomaga ten proces, ponieważ są one najlepiej dostosowane do naszych potrzeb, dbając o odpowiednią termiczność diety.
Przemiany te są kluczem do zdrowia i równowagi w codziennym życiu.
