Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Pasta Queen
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Jeśli do tej pory nie słyszeliście o Nadii Caterinie Munno, znanej jako Pasta Queen, to znaczy, że prawdopodobnie wiele umknęło Wam z prawdziwej włoskiej kuchni. Jej kulinarne dzieła w mediach społecznościowych przyciągnęły uwagę prawie 8 milionów fanów. Nadia z pasją i humorem prezentuje przepisy w krótkich, dynamicznych filmach. Rozpoczęła swoją karierę tylko cztery lata temu i szybko zyskała sympatię wielu ludzi. Wystąpiła w programach takich jak „Today”, „The Drew Barrymore Show” i „Good Morning America”. Magazyny „Entrepreneur” i „Social Media Week” uznały ją za istotnego gracza na współczesnej scenie cyfrowej.
Jej książka „Pasta Queen” to nie tylko zbiór włoskich przepisów, ale także wspaniałe świadectwo miłości do gotowania. Można tam znaleźć przepisy na różnorodne ravioli, czy to z ricottą i cytrynową skórką, szpinakiem, czy dynią piżmową i serem provolone. Dla miłośników gnocchi, książka oferuje pomysły na pierożki ziemniaczane zapiekane z pomidorami, serem i bazylią oraz inne przepisy, w tym wegetariańską carbonarę. Smakosze odnajdą także gnocchetti sardi z dodatkiem cytryny, mięty i pistacji, a także paccheri z karczochami i pomidorami.
Autorka nie tylko dzieli się swoimi tajnikami kuchni, ale także zachęca do odważnego eksperymentowania i tworzenia własnych potraw. Oto szansa, by odkryć tajemnice świeżego makaronu i tradycyjnych, włoskich dań, które znane są Włochom od najmłodszych lat. Dowiecie się, jakie składniki wybierać – od oliwy, przez mąkę, po zioła i przyprawy. Przepisy wzbogacone są pięknymi fotografiami.
„Wielu obserwujących mówi mi, że dzięki moim przepisom odzyskali radość gotowania w swoich kuchniach. Inni zrezygnowali z fast foodów na rzecz przygotowywania prostego, domowego makaronu. Ludzie zaczynają od nowa cieszyć się posiłkami, spędzając więcej czasu przy stole. Gotowanie to podróż, którą każdy odbywa na swój sposób, może zaczynać się z moimi przepisami, ale prowadzi do własnych unikalnych odkryć. Zatem, na co czekacie? Zaczynajmy!”
Opis ten pochodzi od wydawcy.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Jeśli do tej pory nie słyszeliście o Nadii Caterinie Munno, znanej jako Pasta Queen, to znaczy, że prawdopodobnie wiele umknęło Wam z prawdziwej włoskiej kuchni. Jej kulinarne dzieła w mediach społecznościowych przyciągnęły uwagę prawie 8 milionów fanów. Nadia z pasją i humorem prezentuje przepisy w krótkich, dynamicznych filmach. Rozpoczęła swoją karierę tylko cztery lata temu i szybko zyskała sympatię wielu ludzi. Wystąpiła w programach takich jak „Today”, „The Drew Barrymore Show” i „Good Morning America”. Magazyny „Entrepreneur” i „Social Media Week” uznały ją za istotnego gracza na współczesnej scenie cyfrowej.
Jej książka „Pasta Queen” to nie tylko zbiór włoskich przepisów, ale także wspaniałe świadectwo miłości do gotowania. Można tam znaleźć przepisy na różnorodne ravioli, czy to z ricottą i cytrynową skórką, szpinakiem, czy dynią piżmową i serem provolone. Dla miłośników gnocchi, książka oferuje pomysły na pierożki ziemniaczane zapiekane z pomidorami, serem i bazylią oraz inne przepisy, w tym wegetariańską carbonarę. Smakosze odnajdą także gnocchetti sardi z dodatkiem cytryny, mięty i pistacji, a także paccheri z karczochami i pomidorami.
Autorka nie tylko dzieli się swoimi tajnikami kuchni, ale także zachęca do odważnego eksperymentowania i tworzenia własnych potraw. Oto szansa, by odkryć tajemnice świeżego makaronu i tradycyjnych, włoskich dań, które znane są Włochom od najmłodszych lat. Dowiecie się, jakie składniki wybierać – od oliwy, przez mąkę, po zioła i przyprawy. Przepisy wzbogacone są pięknymi fotografiami.
„Wielu obserwujących mówi mi, że dzięki moim przepisom odzyskali radość gotowania w swoich kuchniach. Inni zrezygnowali z fast foodów na rzecz przygotowywania prostego, domowego makaronu. Ludzie zaczynają od nowa cieszyć się posiłkami, spędzając więcej czasu przy stole. Gotowanie to podróż, którą każdy odbywa na swój sposób, może zaczynać się z moimi przepisami, ale prowadzi do własnych unikalnych odkryć. Zatem, na co czekacie? Zaczynajmy!”
Opis ten pochodzi od wydawcy.
